Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 16 évvel idősebb a párom, és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16 évvel idősebb a párom, és most feküdtem le vele először. (3 alkalom volt eddig csak az életemben sex) Eleinte fájt, utána már nem, de csupán annyit éreztem, hogy valamit ki-be huzigálnak bennem. Lesz ez jobb is, vagy magamban keressem a hibát?

Figyelt kérdés

Nedves voltam, azzal nem is volt gond és a fájdalom is elmúlt mert kellően kitágultam.

De valahogy én nem éreztem az egészben "semmi jó dolgot" csak annyit, hogy valami ki-be jár bennem,és feszít.

Nem tudom mit tegyek, mert ha nem lesz jó vele a sex a továbbiakban sem, akkor nem érdemes vele tovább próbálkoznom.

2019. nov. 22. 14:17
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem jó vele a szex akkor azt előbb-utóbb úgyis megsínylené a kapcsolat, döntsd el, hogy adsz-e még neki pár esélyt amíg jobban egymásra hangolótok.

Maszturbáció során sem érzel semmi? :o Ha nem akkor az ne olyan jó... ha igen és képes vagy eljutni a csúcsra, akkor annak a "technikáját" ültesd át az aktusba, nyugodtan mond a partnerednek mit csináljon/mit ne csináljon hogy neked jó legyen.

2019. nov. 22. 14:20
 2/16 A kérdező kommentje:

Maszturbáció során semmi baj sincs, úgy el tudok menni.

Viszont, amikor ő csinálja nekem már kevésbé élvezem a dolgot.

2019. nov. 22. 14:22
 3/16 anonim ***** válasza:
81%
Mondjuk 3 szex alatt nem hiszem, hogy túl tapasztalt lennél, próbálkozzatok, van egy rakás póz, számít a szög is, stb.. Még elég fiatal vagy, gondolom. Ha nem, akkor lehet, hogy a sok maszturbálás egy kicsit elérzéketlenítette a dolgokat.
2019. nov. 22. 14:24
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Az a 3 alkalom ami korabban mással történt, az élvezetes volt? Vagy az sem?
2019. nov. 22. 14:25
 5/16 A kérdező kommentje:

Ez volt a harmadik, az előtte levő 2 alkalom más fiúval volt,és az borzasztóan fájt.

Igen, lehet hogy ez a nyitja, hogy "hozzá kell szokjam" és több pózt kipróbálni, hogy a jobb.

De kétségbe vagyok esve, hogy biztos én vagyok a hibás..vagy érzéketlen vagyok..

2019. nov. 22. 14:26
 6/16 A kérdező kommentje:
26 vagyok egyébként
2019. nov. 22. 14:26
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
En joval korabban kezdtem, 15 evesen. Kb 17 voltam, mikortol azt mondtam, hogy elvezem. Nem volt rossz, de egetrengetoen jo sem. Par alkalom, es belejossz.
2019. nov. 22. 14:56
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

5:

Hat korai lenne még végleges következtetést levonni, de nem kizárt hogy te csak csikloval tudod majd élvezni a szexet

2019. nov. 22. 15:01
 9/16 anonim ***** válasza:
Szerelmes voltál/vagy a partnereidbe?
2019. nov. 22. 15:17
 10/16 A kérdező kommentje:

Igen, az vagyok, különben nem lennék vele azért hogy csak legyen valakim.

Magamat tenném tönkre azzal.

2019. nov. 22. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!