Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 évvel idősebb a párom, és most feküdtem le vele először. (3 alkalom volt eddig csak az életemben sex) Eleinte fájt, utána már nem, de csupán annyit éreztem, hogy valamit ki-be huzigálnak bennem. Lesz ez jobb is, vagy magamban keressem a hibát?
Nedves voltam, azzal nem is volt gond és a fájdalom is elmúlt mert kellően kitágultam.
De valahogy én nem éreztem az egészben "semmi jó dolgot" csak annyit, hogy valami ki-be jár bennem,és feszít.
Nem tudom mit tegyek, mert ha nem lesz jó vele a sex a továbbiakban sem, akkor nem érdemes vele tovább próbálkoznom.
Szerintem félsz stresszelsz és görcsölsz. Azt tippelném hogy a barátod nem elég türelmes és emiatt nem lazulsz el. Kezdetnek duplázzátok meg az előjátékot és vegyél egy műpéniszt amivel gyakorolsz. Szex közben pedig csinálj mindent te! Te is ülj bele!
Elvileg ha ellazulsz akkor semmi kellemetlen nem lesz benne de teljesítménykényszered van és félsz és emiatt nem tudsz ellazulni.
Ha semmi sem segít akkor irány a nőgyógyász hátha vaginizmusban szenvedsz.
35F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!