Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akar szexelni?
Baratom csak akkor akar szexelni amikor neki van kedve, amikor en akarom nyogve nyelosen beteszi es alig dug, becsukja a szemet, sokszor ugy csinal mintha elaludna. Nem vevo a furdoben szexelesre sem. Probaltam hogy orallal meghozom a kedvet de van hogy fel sem all neki, aztmondja nem vagyok eleg kitarto de en nem igy gondolom. Vele vesztettem el, o mar tapasztaltabb. En tobbszor kivanom a szexet mert nem igazan elegit ki hiaba mondom neki mit hogy csinaljon, nem foglalkozik vele.
20/l
Előfordulhat hogy stressz, fáradság stb. csökkenti a libidót, de ha tartósan fennáll a libidótok között a különbség akkor az feszültséget (utána szakítást) fog eredményezni. Beszélj vele, hátha...
Az más kérdés, hogy amikor 20 éves voltam... hát nem mondom meg hányszor egy héten, de sűrűn jártam boltba óvszerért :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!