Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom nem akar szexelni velem, lehet már nem szeret?
Figyelt kérdés
Még azt sem hagyja sok esetben , hogy megsimogassam a fenekét akár ruhán keresztül , egyszerűen mintha nem is akarná , hogy hozzá érjek és még az ágyon is ki jelölte az ő és az én térfelemet ! Szerintetek ?2020. márc. 8. 00:28
1/18 anonim válasza:
Szinte biztos, hogy nem szeret... :(
2/18 A kérdező kommentje:
Párdon , el felejtettem hozzá tenni , hogy én vagyok a férfi , ebből adódóan pedig a párom a nő !
2020. márc. 8. 00:30
3/18 anonim válasza:
Hát barátom ha ez így van akkor ti már csak névleg vagytok egy pár, a valóságban már csak lakótársak. Két dolgot tehetsz, vagy megbeszélitek mi a gond, vagy elkezdesz azon gondolkodni hogy tudnád normálisan lezárni ezt a (valójában már megszűnt) kapcsolatot és kimondani azt amit amúgy is tudtok már (szép volt jó volt, de ennyi).
4/18 anonim válasza:
Már nem szeret. Személy szerint kidobnám.
5/18 anonim válasza:
2# Amit írsz, kihűlt érzelmekre vall, nemtől függetlenül.
Az ágy felosztása ennek a végső stádiuma. Illetve nem, mert az a kanapén alvás a másik szobában, de nem vagy messze tőle
6/18 A kérdező kommentje:
Igen , lehet , hogy az lenne a megoldás , ha mindenki menne , amerre lát ! Az a baj , hogy én mikor meglátom , főleg egy szál bugyiban , majd meg őrülök , annyira kívánom és kb . 2 - éve még simán hagyta magát , de volt olyan is , mikor ő maga húzta le magáról a bugyiját és ült bele az ölembe - stb ! Sokszor olyan , mintha szándékosan csinálná , tehát előttem lehajol valamiért , olyankor szinte belevág a bugyi a fenekébe és puncijába , de ha hozzá érek , mérgesen ellök magától , majd hozzáteszi , hogy : hagyjál !
2020. márc. 8. 00:44
7/18 anonim válasza:
6# "mérgesen ellök magától"
Na ilyenkor kell elgondolkozni azon, mit ad neked ez a kapcsolat. Vagy inkább csak hátráltat, ráadásul a sárba tiporja az önbecsülésedet
8/18 anonim válasza:
Sajnos nyilvánvaló, hogy megcsal.
9/18 A kérdező kommentje:
Igen ám , a szex terén ilyen , csúnyán el bánik velem , de a születésnapomra meg mindig kapok tőle ajándékot , megfőzi a kedvenc ételeimet ! Tehát ezért is érthetetlen számomra az , ami történik ! Már kérdeztem tőle azt is , hogy van -e esetleg valakije , de azt felelte halkan , hogy nincs ,, hát nem tudom , nagyon zavaros nekem ez az egész !
2020. márc. 8. 00:53
10/18 anonim válasza:
10# Itt már az se számít, van-e szeretője, vagy nincs, számomra nem kérdés, hogy ennek így nincs tovább értelme.
Ne ereszkedj ilyen mélyre.. Szülinapomra megfőzi a kedvenc kajámat. Ennyi, amit a kapcsolat "nyújt"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!