Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tudsz olyan futó kalandról...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudsz olyan futó kalandról ahol a megismerkedés és a szex között kevesebb mint 1 óra telt el?

Figyelt kérdés

Egy ismerősöm mesélte, hogy még a barátnőjére várt aki fodrásznál volt levarrt egy másik nőt. Mindenki az adott társaságban úgy csinált mintha elhinné de közben meg nekem valahogy hihetetlen, hogy ilyen a valóságban is megtörténhet.

Szóval olyan esetek érdekelnének amire bizonyíték is volt, nem csak annyi hogy valaki mesélte.

2020. márc. 12. 19:51
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem a haverod prostihoz ment.
2020. márc. 12. 19:53
 2/8 anonim ***** válasza:
Badoo. De azert utana a szex halistennek tovabb tartott. Sot, utana dumaltunk.
2020. márc. 12. 19:59
 3/8 A kérdező kommentje:

#2 és Badoon mennyi volt az ismerkedés? Csak annyi, hogy leszerveztétek meg egymás tudtára adtátok, hogy szívesen szexelnétek?

Csak mert nekem pl. az is teljes értékű ismerkedés ha valaki neten beszélget napokat valakivel mielőtt találkoznak.

2020. márc. 12. 20:05
 4/8 anonim ***** válasza:

Egykori fiatal kolléganőnk mesélte a társaságunknak, hogy egy buliban odament hozzá egy számára ismeretlen fiú és megkérdezte:

- Na, előtte táncolunk egyet...?

Elküldte arra a meleg helyre, ahonnan a világra jött.

2020. márc. 12. 21:10
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem a börtönökben pár perc alatt lehet az ismerkedéstől a szexig eljutni 😁
2020. márc. 13. 06:15
 6/8 anonim ***** válasza:
Van egy ismerősöm, iszonyat jóképű magabiztos fiatal srác, a létező legundorítóbb személyiséggel amit el tudok képzelni. Nála például gyakran van olyan, hogy csak ráír valakire instán és 1 órán belül szex van, de neki csak ennyire kell egy csaj. Én amilyen messze tudom elkerülöm.
2020. márc. 13. 13:18
 7/8 anonim ***** válasza:

Egy időben sportot csináltam ebből.

Természetesen csak az élőbeni találkozástól számítottam az időt. A chates, akármilyen online ismerkedési szakaszt nem.

Valami 2 percre sikerült leszorítani a helló, és a behatolás közti időt.

2020. márc. 13. 14:22
 8/8 anonim ***** válasza:

Badoon kiszurtem, ki az, aki nagyon tetszik kulsore es ertelmesen is nez ki a fejebol, nem kinosak a kepei. Chaten egy mondatbol is atjon, milyen. Es futo kalandot nem szerveznek tizszer annyi ideig, mint ameddig tart. Nekem SOS, mert egy adott intervallumban es helyen aktualis csak. Maskor hiaba szeretnem, nem megoldhato.

A pasik mind beszelgettek velem elotte es utana is, de soha tobbe nem lattuk, nem lathattuk egymast, tehat igy volt rendben. En utazom, ok pedig ugy is, mint a mehecskek, minel tobb viragra szeretnenek raszallni.

2020. márc. 13. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!