Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Volt már futó nyári kalandotok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már futó nyári kalandotok tengerparti nyaraláson?

Figyelt kérdés
1-2 hetes Görög, spanyol bármi hasonló tengerparti nyaraláson. Hogy történt? Megbántátok vagy nem? Kort és nemet is légyszi írjatok. Köszi.

2018. jún. 10. 14:53
 1/7 anonim ***** válasza:
55%
Nem volt és megbántam.
2018. jún. 10. 15:10
 2/7 anonim ***** válasza:
28 F lemaradt
2018. jún. 10. 15:10
 3/7 anonim ***** válasza:
47%
Volt Gorogben. Az egyik legjobb volt eskuszom. Lakokocsis kempingben voltunk a csaladdal es a szomszedunk egy 3 fos nemet fiu banda volt. Az egyik sracot en mar az elejen kineztem magamnak es mint kesobb kiderult o is mar az elejen kiszemelt. A heten vegig szemeztunk aztan oda jott koszonni mikor mosogattam. Aztan hugomnak feltunt ez az egesz cucc es fogadtunk h meg merem e csokolni a sracot. Kovetkezo nap epp mikor jott ki kemping mosdojabol oda leptem es minden nelkul megcsokoltam. A srac eloszor meglepodott majd vissza csokolt. Majd utana szegenyt fakepnel hagytam. Este mikor mar csak en voltam fennt oda jott hozzam es elkezdtunk beszelgetni meg minden. Meg elmentunk a kempingben talalhato klubba es tancoltunk is meg minden meg egy csomot smaroltunk. Aztan kovetkezo napra megbeszeltuk h atmegyek hozzajuk mikor a csaladom elmegy a partra. En at is mentem de csak o volt ott, elkezdtunk csokolozni meg minden aztan felforrosodott a hangulat es az agyban kotottunk ki. Az egyik haverja egyszer rank nyitott majd suru elnezeseket kerve kiment.. Szegeny srac sajnaltam itt kizartuk a sajat lako kocsijabol. A lenyeg h tok jot szexeltunk de tenyleg kb. eletem legjobb szeretkezese volt. A sraccal meg tartottam utana a kapcsolatot par hetig de rajottunk h ez csak egy nyari kaland volt azota csak likeolgatjuk egymas kepet instan es ennyi. Ekkor lettem 18 a srac 20 volt es persze errol semmit nem sejtettek a szuleim. O volt a 2. ember akivel lefekudtem eletemben es nem bantam meg.
2018. jún. 10. 15:23
 4/7 anonim ***** válasza:
69%

Volt. Buszos olasz út. 2 busz indul és egy szállodában voltunk elhelyezve. Ugye rengeteg közös programot szerveztek, de voltak szabad napok is persze.

Haverommal voltunk ketten és persze voltak csajok is, akik barátnőkkel mentek. Jó magyar házi pálinkának nem lehet nemet mondani és 3. után már nekünk se tudtak nemet mondani :D

A többit a fantáziádra bízom :D 28/f

2018. jún. 10. 15:33
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Bulgária - Sunnybeach *_* barátnőkkel minden éjjel vègiglátogattuk a szórakozóhelyeket. Ott aztán van èlet. Egyik èjjel pár magyarral szintèn ilyen "disco-túrát" tartozunk és az egyik szervezővel elég közel kerültünk egymáshoz 😅 de másnap már indultunk is haza és soha tobbè nem láttam. Kalandnak jó volt. Fura mert egyáltalán nem vagyok az a tipus. Egy kis felénk otthonulő lány vagyok de az a hely kihozta belőlem , csak a pillanatnak éltem és semmin nem stresszeltem egész héten. Egy álom volt. Semmit nem bántam meg . 21/L
2018. jún. 10. 18:44
 6/7 János Gilján ***** válasza:
Volt. Még 2003 nyarán Tunéziában egy szlovák leányzóval. :)
2018. jún. 11. 09:39
 7/7 A kérdező kommentje:
Most hogy így kimentem egy hónapra. Nekem is szerencsém volt a kalandhoz egy gyönyörű fiatal cseh leányzóval =)
2018. júl. 23. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!