Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anális szexnél mindig kakis lesz az óvszer?
Ismerosom, aki nagyon rutinos ebben, es elozo nap mar dietazik, es intimzuhannyal nagyon kimossa elotte, ezt mondta. Hat szarszag az mindig van. Es hogy persze, a pasija agya nem egyszer lett szaros.
Nekem nem is ez a legfobb visszatarto ero. Nalam ez a ki se szeretnem probalni kategoria. Ha ferfi lennek, akkor erdekelne a vegbelem, nokent viszont kosz nem.
Hát szerintem,ha ennyi az ismereted erről..akkor nézétek inkább a tévét!
Uganis van egy csomó dolog,amit illene tudni,mielőtt a párod bevágja az ovszeres farkát a lukadba..
4: többet ért volna, ha elmondod, mi az a csomó dolog.
Ha te tisztában vagy vele..
Utolsó!
Ha felkeltette az érdeklődését,hogy mik ezek a dolgok,akkor majd utánnanéz.
Nem fizetnek,hogy kiselőadássorozatot indítsak az análról.
És mások fikázó megjegyzéseire se vagyok kíváncsi.
Google ,és majd informálódik,ha akar.
en is 'rutinosnak' tartom magam ezugyben, de nem szoktam se dietazni semmi ilyesmit es meg 'sz.rszag' sincs soha kozben.
szerintem az ember erzi /tudja mikor alkalmas, pl. ha aznap mar kakiltal, es nem folyos volt, vagy pl ha elotte pisilsz es egy ujaddal 'korulnezel'.
nem szoktam semmifele beontest meg semmit csinalni, szerintem az ember ismeri a sajat belmukodeset, tudja mikor 'szabad a palya'
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!