Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Anális szexnél mindig kakis...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anális szexnél mindig kakis lesz az óvszer?

Figyelt kérdés
A párom nagyon szeretné kipróbálni már egy ideje, én pedig mindig azt mondom hogy majd egyszer. Igazából már próbáltam nyúlni oda, és nagyon fura érzés. De nem is a fájdalom miatt félek, hanem az a legnagyobb félelmem hogy szros lesz az óvszer, az nagyon ciki lenne. Ha kihúzná és rajta lenne a kaki, akkor utána minden aktusnál eszembe jutna és tartok tőle, hogy neki is, ez olyan gusztustalan dolog... Egyébként én is kíváncsi vagyok, hogy milyen és másképp kipróbálnám, de ez a dolog miatt aggódok nagyon. Az meg oké, hogy kimosom kádban előtte, de szerintem azt nem is lehet eléggé, vagyis nem tudom... Ha megtörténne hogy kivenné a farkát és kakis lenne a gumi, szerintem menten odahánynék vagy elájulnék.

2020. márc. 12. 18:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy :)
2020. márc. 12. 18:09
 2/11 anonim ***** válasza:
17%

Ismerosom, aki nagyon rutinos ebben, es elozo nap mar dietazik, es intimzuhannyal nagyon kimossa elotte, ezt mondta. Hat szarszag az mindig van. Es hogy persze, a pasija agya nem egyszer lett szaros.

Nekem nem is ez a legfobb visszatarto ero. Nalam ez a ki se szeretnem probalni kategoria. Ha ferfi lennek, akkor erdekelne a vegbelem, nokent viszont kosz nem.

2020. márc. 12. 18:12
 3/11 anonim ***** válasza:
83%
Lecsavarod a zuhanyfejet és a csővel addig engeded be a vizet, ameddig tiszta nem jön ki, így elkerülhető a baleset. Valamint természetesen ne akkor akard csinálni, mikor hasmenésed van.
2020. márc. 12. 18:28
 4/11 anonim ***** válasza:
12%

Hát szerintem,ha ennyi az ismereted erről..akkor nézétek inkább a tévét!

Uganis van egy csomó dolog,amit illene tudni,mielőtt a párod bevágja az ovszeres farkát a lukadba..

2020. márc. 12. 19:17
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

4: többet ért volna, ha elmondod, mi az a csomó dolog.

Ha te tisztában vagy vele..

2020. márc. 12. 19:25
 6/11 anonim ***** válasza:
0%

Utolsó!

Ha felkeltette az érdeklődését,hogy mik ezek a dolgok,akkor majd utánnanéz.

Nem fizetnek,hogy kiselőadássorozatot indítsak az análról.

És mások fikázó megjegyzéseire se vagyok kíváncsi.

Google ,és majd informálódik,ha akar.

2020. márc. 12. 19:30
 7/11 anonim ***** válasza:
65%
Ajánlatos előző nap nem csilis babot enni,mondjuk:D
2020. márc. 12. 19:33
 8/11 anonim ***** válasza:
51%
Mondjuk nagy a szoras embertarsaink belmukodeset illetoen, es azert van az a darab szar, ami rossz idoben rossz helyre er.
2020. márc. 12. 21:59
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

en is 'rutinosnak' tartom magam ezugyben, de nem szoktam se dietazni semmi ilyesmit es meg 'sz.rszag' sincs soha kozben.

szerintem az ember erzi /tudja mikor alkalmas, pl. ha aznap mar kakiltal, es nem folyos volt, vagy pl ha elotte pisilsz es egy ujaddal 'korulnezel'.

nem szoktam semmifele beontest meg semmit csinalni, szerintem az ember ismeri a sajat belmukodeset, tudja mikor 'szabad a palya'

2020. márc. 12. 23:44
 10/11 anonim ***** válasza:
73%
Én például kifejezetten szeretem ha kakis lesz a gumi tőle. Nem vagyok perverz de annyira imádom a párom hogy nem érdekel ez a dolog. Ha akarná beöntést is adnék neki.
2020. márc. 18. 23:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!