Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék még?
Figyelt kérdés
Szóval a barátnőmmel együtt vagyunk és hát kívánjuk egymást. Meg is történt bementünk szobába szép hosszú előjáték izgatás nedvesedés kicsi ujjazás aztán mikor odakerült a sor nem tudtam bedugni a péniszem anniyra szűk volt. Nem szerette volna folytatni az este folyamán. Kövi hétvégén megpróbáltuk nagyon rajta voltam hogy ő is élvezze de nem fért fel sajnoos. Mit tehetnék még? Arányaiba nincs nagy péniszem 16cm vastagságra pedig átlag natur durex óvszert használtunk (volna) és feszülsz de nem szorított2020. márc. 10. 19:39
1/7 anonim válasza:
Ne kicsi ujjazas legyen, meg hosszabb elojatek
2/7 A kérdező kommentje:
Volt másodiknél kb fél óra vagy 45perc. Ennél tovább kellene? már úgy éreztem ez is sok hiszen az ujjaimtól is kivolt
2020. márc. 10. 19:41
3/7 anonim válasza:
egy idő után két ujjal csináljad
az aktusnál meg ő legyen felül, lovaglóban próbálja betenni magának
5/7 A kérdező kommentje:
Sikosító ez esetben mennyit segít? Könyebben becsúszna? Csak mert amugy elégé nedves de még nem használtam sikosítot
2020. márc. 10. 20:07
6/7 anonim válasza:
Szerintem ne erőltesd majd talál mást aki meg tudja dugni rendesen. A bénázásod miatt csak rágörcsöl és csak rosszabb lesz.
7/7 anonim válasza:
mennyire természetes amikor egymásnak estek? előjáték után nedvesedés közben bemegy a két ujj? szinte biztos hogy a csaj ráfeszül ,azért nem jutsz be. hagyd hogy ő csinálja ,üljön bele(már ha tényleg akarja a dolgot)és használjatok síkosítót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!