Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk őszintén mire gondoltok mikor végig néztek egy lányon?
Figyelt kérdés
2020. márc. 10. 17:49
2/9 anonim válasza:
Vajon van e köldök piercingje, mert az nekem bejön.
3/9 anonim válasza:
Végigmérem a testalkatát, milyen jól áll neki ami rajta van, cipőtől a kiegészítőkig. Vetek egy pillantást a hajára, a szép haj nagyon vonzó. Az arca és tekintete alapján megpróbálom megtippelni milyen típusú lány lehet. Kedves, csendes, vagy vadóc, szókimondó, önzetlen vagy nárcisztikus, nyitott vagy flegma. Ha már ilyen alaposan végigmértem van, hogy el is képzelem mit reagálna, ha odalépnék hozzá és megszólítanám. Az is gyakran eszembe jut, hogy vajon milyen lehet a szexuális étvágya, mit szerethet az ágyban.
4/9 anonim válasza:
Jó a lába, jól néz ki, milyen lehet a személyisége. Ilyeneket gondolok.
5/9 anonim válasza:
Kevésbé kulturáltan fogalmazta meg az első, de biz' nagyjából erre gondolnak a férfiak ha egy jó csajt látnak.
Ettől egy csinos nő látványa még önmagában esztétikai élmény :)
6/9 anonim válasza:
Hogy hiányzik belőle valami .. 😜
7/9 anonim válasza:
Elképzelem milyen lehet ruha nélkül. Szexre csak akkor gondolok, ha kanos vagyok, egyébként a testére jobban kíváncsi vagyok.
8/9 anonim válasza:
Hogy vajon milyen bugyi lehet rajta.
9/9 anonim válasza:
Hogy milyen nőies. Ha zárt cipőben van, akkor milyen lehet a lábfeje/lábujjai, és végül, de nem utolsósorban, hogy miképpen szerelmeskedik. F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!