Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok őszintén ti barátot leginkább a szex miatt akartok?
Régebben úgy gondoltam hogy a lányok többsége társ, szeretet miatt akár barátot és nem a szex az elsődleges.
De csalódtam a lányokban. Én hiába közelítek normálisan a lányokhoz, nem akarnak komoly kapcsolatot. Volt egy lány akivel eleinte azt hittem lehet valami, de aztán összejött egy olyan fiúval akivel tuti már az első találkozásnál szexeltek. Szóval ennyit az érzelemről. Ennél a lánynál nagyon azt éreztem hogy csak a szex miatt akár barátot. Eddig még sosem volt barátnőm, csak szexet akarnak a lányok tőlem max, de azt is ritkán.
Az élet nem habos torta.
Van akinek fontosabb a sex minden másnál de ez pasikra is igaz. Nem vetíthetünk le mindent csak az egyik nemre. Sok lány van akinek számít a szeretet a beszélgetés a kapcsolat.
Rosszul látod. S most belegázolok a kis lelkivilágodba: a lány azért választotta a másik pasit mert jobban tetszett neki, szimpatikusabb volt (az hogy szex is van köztük meg a XXI. században természetes). Sőt mi több, az hogy 1-2 alkalom után otthagynak a csajok inkább az oka az lehet, hogy figyelmetlen vagy, vagy önző.
Fogadd meg a tanácsom: ne azt nézd te mit akarsz, hanem azt hogy mit adhatsz a másiknak! Figyelj rá, ismerd meg a vágyaid, a gondolatait, ha teljesíted akkor már te is tudsz kérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!