Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van olyan ferfi akinek nincs...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan ferfi akinek nincs elovaladeka?

Figyelt kérdés
2020. márc. 10. 17:18
 1/10 anonim ***** válasza:
30%
Van.
2020. márc. 10. 17:27
 2/10 anonim ***** válasza:
0%
Nekem sincs!
2020. márc. 10. 17:28
 3/10 anonim ***** válasza:
86%
Az előváladékot nem érzik a pasik nem tudják szabályozni se
2020. márc. 10. 17:31
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Olyan nincs.Az előváladék mirigyei mindenkinek megvannak,(cowper mirigyek) Ezek csak megfelelő nagyságú nemi izgalom

után kezdenek termelni .Elévezés esetén meg pont ez a nedv jön elől,teszi sterillé a húgy cső belsejét .

2020. márc. 10. 17:42
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nincs. A természet, a biológia így működik. Akinek még sincs az nem teljesen egészséges.
2020. márc. 10. 17:54
 6/10 anonim ***** válasza:
67%
Nincs, mindenkinek van bizonyos mennyiségű előváladéka, de ne gondolj hatalmas mennyiségre, nem véletlenül hívják úgy is "örömkönnyek" tényleg csak néhány csepp.
2020. márc. 10. 18:30
 7/10 Gymnospermatophyta ***** válasza:
6: Lehet viszonylag "hatalmas" mennyiség is - kinek mi a hatalmas. Magamból kiindulva - mint azt írtam az előző ilyen kérdés alá is - legalábbis nem pár cseppről van szó. Valakinek több, valakinek kevesebb.
2020. márc. 10. 18:42
 8/10 anonim ***** válasza:
50%

Nekem márpedig nincs, soha nem is volt.

Már csak érzem, ha a száraz kezemmel rázom a farkam ,hogy nem nedves! Sőt, mivel én akár órákig is szeretem elhúzni elélvezés előtt, ebből következően órákon át sincs!

De egyáltalán nem bánom. El sem tudnám képzelni, hogy egy napközbeni izgalmi állapot során trutyis alsóban kellejen lennem. A nőknél legalább van tisztasági betét, ha bármi okból kifolyólag kifolyik a luksiból valami. De egy férfi? Na ne...

2020. márc. 10. 19:31
 9/10 anonim ***** válasza:

Valószínűleg van, de nem szokott kijönni, lehet már együtt jön a cuccal. Életemben eddig kétszer tapasztaltam, hogy jött előbb is, egy nagyon pici.

40+

2020. márc. 11. 08:35
 10/10 anonim ***** válasza:
Amelyik férfinek nincs elovaladeka, akkor biztos hogy valami nagyon nem működik odalent!
2024. jan. 6. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!