Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi okozhatja a libidó teljes...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi okozhatja a libidó teljes eltűnését, ha semmi látható oka nincs?

Figyelt kérdés

25 vagyok és NULLÁRA csökkent a libidóm az elmúlt 1 évben. Sok mindenre írják, hogy okozhat hasonlót, de nálam egyik se jellemző...

- hormonok szedése (pl. fogamzásgátló) - már 4 éve használtam, mikor elkezdtem tapasztalni a problémát

- nincs orgazmus - soha nem is volt, de ez bő 10 évig soha nem zavart

- figyelmetlen vagy rossz partner - egyik partneremre se volt igazán jellemző, most a párom pedig nem is lehetne távolabb a figyelmetlentől, vagy a rossztól

- stressz, önbizalomhiány - kiskorom óta ezekkel élek, 10 évig nem zavart

- megromlott kapcsolat - változatlanul imádjuk egymást

- megváltozott testkép - amióta szexuális életet élek, volt egy lassú & enyhe fogyásom aminek örültem, semmi más

- életkor - nálam ez nem lehet gond elvileg

- egészségügyi problémák - makkegészséges vagyok

Nem tudom, mi más okozhatja.

Nem a párommal van probléma, az biztos - régen önkielégíteni is szerettem, minimum(!) napi 1x-2x, de már ahhoz sincs kedvem egyáltalán, nem is emlékszem mikor volt utoljára hogy megpróbáltam. Más ember iránt se érzek semmit. A páromat változatlanul imádom, igénylem napi szinten a sok fizikai kontaktust vele, és nagyon-nagyon-nagyon tetszik külsőre is, de ilyen téren valahogy nem érdekel.

Mintha egyszerűen kipusztult volna az a részem, ami a libidóért felelős...

Hogy deríthetném ki, hogy mi az oka ennek??

2020. márc. 9. 15:45
 1/6 anonim ***** válasza:
91%
Hormoncsinteket meg kellene vizsgalni es tudni a szamoakt. Az orvos ugy is azt fogja mondani, hogy minden rendben mert a tartomanyban benne vagy. Amugy noknel is a tesztoszteron fokozza a nemi vagyat. Lehet neked nagyon lecsokkent. A noknek is kell 1 pici.
2020. márc. 9. 15:58
 2/6 anonim ***** válasza:
94%
Hormonvizsgalat. Nekem egy fogamzasgatlo altal elfedett betegseg volt a hatterben
2020. márc. 9. 16:07
 3/6 A kérdező kommentje:
Az szívás, mert fogamzásgátló előtt gumióvszerrel nem tartottam soha élvezhetőnek magát a konkrét aktust...
2020. márc. 9. 16:18
 4/6 anonim ***** válasza:
24%

Ha fiú lennél azt írnám ami velem van 43 évesen hogy ennyi idő alatt kiismertem a nőket és ennek tudatában megundorodtam tőlük olyan szinten, hogy egyáltalán nem keresek velük semmilyen kontaktust.

De így talán annyi lehet, hogy hasonlóan vagy mint én csak a férfiakkal.

Egyébként ne aggódj ezer más dolog van ami jobb a szexnél és nem kell hozzá két ember.

F

2020. márc. 9. 16:57
 5/6 anonim ***** válasza:
91%
Menj el egy endokrinológiai vizsgálatra
2020. máj. 12. 16:20
 6/6 anonim ***** válasza:
91%

Stressz,amivel éltél,és nem zavart.

Sajnos ez nem így működik,hogy eddig igy volt,és ezután is így lesz.

Ennek a szintje sem állandó,és a te tűréshatárod is időszakosan változó.

Bizony a rohanás lehet 20 évesen még belefért,de mostmár nem fér bele.Esetleg valamivel később még többet is elviselsz.Ezt így kikalkulálni nem lehet.

Mindenféleképpen menj el egy hormonszint vizsgálatra.

Közben probálj meg kicsit lazulni,sportolni,szabad levegőre menni stb.

Ha egészséges vagy,és stresszmentes,biztosan megjön az étvágyad is!!

2020. máj. 12. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!