Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Libidó 0! Elégek a szex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Libidó 0! Elégek a szex hiányától. Ti mit tennétek fiatal 20-30-as lányok?

Figyelt kérdés
A párom inzulinos cukorbeteg lett jopár éve.Libidója nullához közelít.Minden rendben köztünk kivéve ezt.Közölte,hogy ő már sajnos soha nem lesz nedves csak úgy magától, mint korábban.Nem kívánja az együttlétet,én pedig közben szétégek az elmaradt, heti több alkalmas szex hiányától.Ki jár hasonló cipőben?Szeretet,bújás van, szex elvétve,az is csak miattam. Azt mondja, nyugodtan menjek el mellette csajozni.Ez lenne a megoldás?Több mint 10 évet kihagytam,már lassan azt sem tudom,hogyan kéne csajozni.Ki értené meg a problémám?Biztos ismeritek ezt az égető érzést.Elmélyedni a tekintetében,egy forró spontán csók a nyakon,egy érintés a kézen és már repkednek a szikrák,mindkét fél ég a vágytól.Napi első együttlét,kis szünet,utána újra magához húz,oda teszi a kezem....figyelem a kis pihegését,remegéseit,mélyről feltörő sóhaját,érzem,hogy újra tűzbe jön...nagyon,nagyon hiányzik.Túl fiatal vagyok a kapuzáráshoz. 36/F

2020. febr. 14. 08:34
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
66%

Szomorú a párod hozzáállása, mert megjavítani kéne ezt a dolgot, nem küldeni téged más nőhöz.

Azt írod, a párod inzulinos cukorbeteg. Ez kezelhető és szerintem emiatt nem kellene így lennie.

Az természetes, hogy nem egyforma két ember libidója, de megoldást kell találni, olyat, ami mindkettő félnek megfelel. Ha igazán szeretitek egymást, akkor egymásban kell megtalálni a megoldást és nem harmadik félben. Az nem fog semmi jóra vezetni. Gondolj bele, hamar kihűlne a szeretet, ha közben más nő elégítené ki a te vágyaidat.

És igen, túl fiatal vagy ehhez és szerintem ő is.

Beszélj vele és mond meg neki, hogy vele szeretnéd ezeket átélni, nem mással.

Kívánom a legjobbakat!

2020. febr. 14. 08:45
 2/18 Williamspear ***** válasza:

Hat nem vagy könnyű helyzetben!

S maximálisan megértelek!

Azt kellene tisztázni a pároddal, hogy valóban megengedi mással élj nemi életet, s ez nem lesz neki lelki probléma.

Ez attól nehéz, hogy az ember ha kötődik, akkor nehezen osztozik mással.

Márpedig ti kötődtök egymáshoz.

Félő, ha még is engedi, akkor is kialakul benne, az önhibaztatas.

Ettől lesz nehéz.

Azt neked kell eldöntened, ha élsz a lehetőséggel.

De ha élsz is, mert megengedte, akkor is figyelj arra, hogy mind kevesebbet tudjon a szexuális kapcsolatosról!

Amiről nem tud teliben, az kevésbé fog fájni.

Te sem leszel egyszerű helyzetben, mert a többi nő nem fogja elhinni hogy engedéllyel teszed!

F

2020. febr. 14. 08:47
 3/18 anonim ***** válasza:
47%

Én úgy gondolom, hogy orvosolni lehetne ezt a problémát. Beszéljen az orvosával mondja el ezeket a panaszokat biztos tud rá valami jó megoldást.

A párodnak nem szabadna bele törődnie ebbe, tenni kéne a változásért.

2020. febr. 14. 09:02
 4/18 anonim ***** válasza:
77%
Inzulinos cukorbeteg vagyok, nedvesedek mint a niagara. L
2020. febr. 14. 09:11
 5/18 anonim ***** válasza:
#4: Hány éves vagy? :D
2020. febr. 14. 09:13
 6/18 anonim ***** válasza:
5: 31
2020. febr. 14. 09:25
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Szed fogamzasgatlot? Az is ezt okozza
2020. febr. 14. 09:32
 8/18 anonim ***** válasza:
23%

Jaj de cukifiú!Most ugye megerősítést vársz,hogy boldogan szét..efélhess másokat is,mert a párod cukorbeteg!Szegényke,úgy sajnállak,hogy szétégsz a szexhiánytól!Csak nehogy leégjen a p...öd!!

Van cukorbeteg ismerősöm,és nincs szexuális gondja!!

Ehelyett inkább azon fáradoznál,hogy akivel megosztottad az életed ,rendbe jöjjön.

Persze igy a könnyebbik utat választva azért szuper lesz.

Ő otthon majd ellesz,te meg végre nem fogsz szenvedni,mert eljárogatsz másokhoz..

Igy kell ezt csinálni.

The Problem solved..

2020. febr. 14. 10:09
 9/18 A kérdező kommentje:

# 1

Nincs ilyen irányú tapasztalatom,hogyan lehet ilyen jellegű problémát feloldani.

Már mondtam neki, hogy milyen jó lenne ha visszatérne a régi tüzes énje.

Beszélgetek vele erről, de tényleg szinte semmi iénye nincs ilyesmire.

# 2

Valóban nehéz helyzet. A túlzott szabadság engem is megrémit. Megszoktál vmit, majd hirtelen irány ismerkedni. Jobb lenne házon belül renezni, de mivel egy "kötelező" programnak érzi a "ritkánt" is, inkább nem erőltetem, mert tisztelem annyira.

# 3

Szvsz. sem szabad belenyugodni. Elviekben konzultált dokival, és azt a választ kapta, hogy egyénenként nagyon másképpen hat az inzulin a libidóra.

# 4

Jó neked, bárcsak nálunk is hasonló lenne a szitu.

# 7

Nem szed fogalmazásgátlót.

# 8

Jaj de cukifiú!Most ugye megerősítést vársz,hogy boldogan szét..efélhess másokat is,mert a párod cukorbeteg!Szegényke,úgy sajnállak,hogy szétégsz a szexhiánytól!Csak nehogy leégjen a p...öd!!

Javaslom az empátia szó kikeresését a szótárból! Biztos nagyon megbántottak és azért vagy dühös a világra, vagy túl sok női magazint olvasol, amelyek azért valljuk be szeretnek feszültséget kelteni a férfi,nő között.

2020. febr. 14. 10:31
 10/18 anonim ***** válasza:
0%

Empátia hiányom lenne?Valóban?

Nekem űgy tűnik ,a felsorolásodat végignézve,hogy te már eldöntötted.Mindenkihez volt néhány magyarázó szavad.Akkor tkp en mit is akarsz valójában megtudni?

Hogy van e fiatal 20-30 as lány("..ti mit tennétek fiatal 20-30 as lányok) ,aki részvétből elküld egy levélkét?

"Szvsz. sem szabad belenyugodni. Elviekben konzultált dokival, és azt a választ kapta, hogy egyénenként nagyon másképpen hat az inzulin a libidóra."

És ezzel lezártnak tekinted az egészet?Most komolyan?Mert egy "elviekben" diabetológus ezt mondta?

Másképpen hat..

Ennyi?

Na mind1

végülis senkinek semmi köze hozzá..

Csináld..

2020. febr. 14. 10:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!