Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Ti gondoljátok magatokról, hogy kinézetileg, szexuálisan fel tudnátok érni ehhez a pasihoz? Szerintetek kezdeményezne nálatok?
Felerni? Nem tartom magam jobbnak se rosszabbnak nala, rajtam van kis husi, de szerintem vonzo vagyok nem gondolom hogy kezdemenyezne nalam, de en se nala mert nekem inkabb a “viking” pasik jonnek be tudod nagydarab lehet kisse duci is hanyag aki felkap a vallara es megy fat vagni 😅
Ez a fiu tobbet ad magara mint en es nekem ez nem szimpi!
Felérni? Ha az olyan mű nők érnek fel hozzá, akennyire műpasi ő, akkor 'nem érek fel hozzá'. Az más kérdés, hogy egyáltalán nem tetszik ez a pasi.
Szerinted ki ér fel hozzá? Ha már ennyire rajongsz érte?
lol, rám írt Egy hős személy nevű személy, és még privátban is próbál győzködni hogy nekem már pedig bele kellett zúgnom a pasiba első látásra, ne féljek kimutatni :D Lehet fizetnek neki hogy mindenfele posztolja és hajtsa fel az új csajokat neki:D
Elhiszem, hogy jól fizet, de a strici szakma attól még gáz, ülj le és gondold át az életed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!