Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyukám megfogta a péniszem és merevedésem lett. Mitől lehetett?
Mielőtt kapnám a fejmosást, semmi szexuális dolog nem történt közöttünk!
Dióhéjban annyi volt, hogy az ágyékomnál megjelentek kiütés féleségek. (Nem nemi betegség mert hónapok óta nem voltam nővel.) Jobb opció híján anyához mentem megkérdezni mi lehet stb. Amikor mutattam neki ő megfogta a péniszem és minden irányból átnézte. És nekem ekkora hírtelen merevedni kezdett és nagyon gyorsan fel is állt. Iszonyatosan zavarban voltam és nem tudtam mit csináljak szóval csak bocsánatot kértem és elvonultam. De mitől lehetett merevedésem? Sosem voltak sexuális gondolataim anyukámról. Csinos nő, jól is tartja magát de sosem néztem rá úgy.
A másik meg mikor megmerevedtem és a kezében tartott annyit mondott anya, hogy “huhh.. wow”. Ugye ez csak a meglepődéstől volt? Mielőtt arra asszociálnátok, nincsen hatalmas szerszámom, vastagnak elég vastag de nem mondanám, hogy óriási. Szóval nagyon kétlem, hogy azért reagált volna így, legalább is nagyon remélem!
Köszönöm előre is azoknak akik komolyan veszik és nem a lekezelést és megbélyegzést kapom!

Szerintem meg ne foglalkozz az esettel különösebben, megtörtént és annyi, fátylat rá!!
Bár az elég érdekes, hogy a muterod kezébe kapja a farkad és megvizsgál ? :) Inkább ez a gond!!

Nincs ebben semmi különös, ha felállt hát felállt. Tini korban ez természetes.
Mennyi idős vagy ?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!