Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
23 évesen normális ha kevesebb és gyengébb a merevedésem?
Már régebb óta észrevettem hogy napközben nem merevedik meg magától, mint pl régebben, alig akart lenyugodni, már szinte fájt annyira merev volt. És éjszaka és reggel is gyengébb a merevedésem, nem kő kemény mint 15 évesen. A nemi vágyam sem olyan nagy mint régen.
Nem volt még barátnőm szóval nem tudom mi lenne akkor ha női test közelében lennék. Régebben nagyon sokat gondoltam a szexre és rossz volt hogy nem volt kivel csinlálnom, de már annyira nem érzek rá vágyat. Persze még szeretnék barátnőt, de nem a szex a fő szempont.
Normális ez 23 évesen?
Nem vagyok elhizva, nem cigizem, vérnyomásom nem magas.
Nekem 15 évesen is ilyen volt.
Sokat hokiztam azóta xd, lehet ez volt az, ami "tönkretett" engem, de ez sem igaz, mert 15-16 évesen is olyan esetleges volt a dolog.
Annyira nem érdekel most, ezer meg egy nagyobb problémám van most, barátnőm nem igazán lesz mostanában (csúnya, dagadt, magányos, unalmas vagyok), meg arra sincs igazán kedvem, hogy kimutassanak xy betegséget.
Eleve van egy gyógyíthatatlan betegségem, arra rendszeresen szedem a gyógyszert, nyilván az a gyógyszer sem segít.
Attól függetlenül kicsit kínosan érzem magam, mert hát khm...
Az apámnak is, meg nagyapáimnak is óriási étvágya volt.
Legalábbis fiatalkorban napi többször ... khm... szerették egymást a felmenőim.
Bennem ez az energia annyira nincs meg, soha nem is volt.
Igaz, eléggé lassú, mozgásszegény életet élek.
Ez is lehet gond.
De valami alapprobléma is lehet a háttérben.
19F
Azért a biztonság kedvéért menj el egy endokrinológiai vizsgálatra.
Semeddig nem tart kérni egy beutalót a háziorvostól cserébe rengeteg kérdésre választ kaphatsz, tényleg nagyon érdemes megcsinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!