Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti mennyire kedvelitek a lovagló pózt?
Megmondom őszintén, hogy ez nálam nagyban függ a nőtől! Nem tudom ki hogy van vele, de volt olyan csajom, akinél direkt erőltettem ezt a pózt, mert annyira jól tekergette a csípőjét, és olyan finoman szorito és forró puncija volt, hogy állandóan kontrollálnom kellett magamat, hogy el ne élvezzek...de volt már olyan nőm is, aki meg szeretett volna lovagolni, de én magam állítottam le, mert valami hihetetlenül ügyetlenül és bénán csinálta. Egy idő után már annyi ingert sem adott, hogy állva maradjon a cerka...
Ez kicsit olyan mint az orál.
A 6# de cuki. :)
Amúgy ha jól mozgatod a csipodet ill a popsidat , és nem csak ugralsz akkor kívánni fogja a pasi.
Bocsi hogy kommenteltem , bár nem hozam szólt a kérdés.
Sajnos nem találtam megfelelő méretű kantárt meg zablát magamnak. A nyereg meg töri a partnerem valagát. ☹️ Valamit rosszul csinálhatunk... ☹️
Bár a répától kifényesedett a hajam ami jó hír. 😇
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!