Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti mennyire kedvelitek a lovagló pózt?
Figyelt kérdés
És mennyire zavarna, ha ez kimaradna az együttlétek alatt2020. márc. 9. 13:55
2/19 anonim válasza:
Nagyon kedvelem és nagyon zavarna
4/19 anonim válasza:
Nagyon szeretem, de nem zavarna nagyon vannak még kedvenc póz amibe remélhetőleg azért lehet csinálni 😀
5/19 anonim válasza:
Imádom. Szeretem, h tudom csókolni a csajt közben. Látom és tudom markolni a mellét. Meg tudom markolni a fenekét is.
6/19 anonim válasza:
Nekem nem baj, ha kimarad, csak valaki szexeljen velem
24F
7/19 anonim válasza:
Sajnos számomra ez a szex része, akárcsak a misszionárius. A lovagló pózt azért szeretem különösen, mert ilyenkor a nő irányít, én pedig elengedhetem magam teljesen és csak gyönyörködnöm kell abban, hogy elélvez. Illetve ebben a pózban tudom a partnerem mellét is kényeztetni. Nyilván nem kell, hogy mindig legyen, de ha soha sincs az nagy baj lenne nekem. Ha kezdő vagy a pózban ne aggódj, majd belejössz. Annyi csak a lényeg, hogy ne rugózz hanem csípőből mozogj előre-hátra, körkörösen.
8/19 anonim válasza:
Én nem annyira szeretem, egyrészt én szeretek irányítani, másrészt félek, hogy a nagy hévben megsérülhet a péniszem, pl "eltörik" vagy elszakad a fitymafék.
9/19 anonim válasza:
Azert aki akar iranyitani, az tud alulrol is. Mikor a no fenekebe markolva emelgeted, vagy diktalod igy a ritmust.
10/19 anonim válasza:
Én azzal együtt, hogy dominánsabb vagyok az ágyban, nagyon szeretem, ha a csaj beleül. 👌
Szerintem látni úgy is a testét, meg azt, hogy élvezkedik a pajszeromon. 😳🤗
33/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!