Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan találjak lányt ha nem vagyok jó a csajozásban de már nagyon ki vagyok éhezve?
Figyelt kérdés
Semmi perverz vágyam nincs, de már több mint egy éve nem voltam lánnyal és előtte sem szexeltem sokat.
Nagyon vágyom egy női testre, finom meleg puha bőrére, nedves puncijára. Végre jól ki kéne elégülnöm mert a kezem az semmit nem ér egy lány testéhez képest.
Nem tudok csajozni, de már meghülyülök nagyon vágyom hogy rajtam élvezkedjen egy lány és a hasamra follyon a punci nedve :P
2020. márc. 9. 09:55
2/9 A kérdező kommentje:
23
2020. márc. 9. 09:58
5/9 anonim válasza:
Tegyél fel magadról egy képet, akinek szimpatikus vagy majd rádír.
6/9 anonim válasza:
Esélyes hogy pont ezért nem... Nem szerelmes akarsz lenni, hanem dugni. Ezt ők is megérzik és ezért kerülnek el. Mivel semmiben nem vagy kiemelkedő, ráadásul még csak szex is kell.
7/9 anonim válasza:
Hát barátom, ha nem vagy jó a csajozásban akkor elég kevés esélyed van a csajoknál :)
8/9 anonim válasza:
Én is hasonló cipőben járok.
26/F
9/9 anonim válasza:
Mondjuk úgy, hogy ne csak a dugásra gondolj és ne egyből a bugyiját akard levenni. Ismerkedés, kommunikáció, udvarlás, szimpátia, vágy felkeltése - ebből áll a csajozás. Na meg abból, hogy próbálkozol töretlenül maguktól nem fognak a nők lerohanni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!