Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy találjak alkalmit, ami biztos?
Figyelt kérdés
Nem akarok buliba összeszedni valami részeg fazont, de nem is fogok senkinek nyíltan ilyet mondani. Szerintetek hogy tudassam egy fiúval, hogy lefeküdnék vele? Társkeresőn megéri próbálkozni? Ti hol kerestek párt? Mit tanácsoltok? 20L2020. febr. 8. 18:08
2/10 anonim válasza:
Az ismerősi körödben nincs senki?
Amúgy talán a tinder, de én nem vagyok nagy társkeresős :D /F
4/10 anonim válasza:
Ha valami okból kifolyólag pont idősebb korosztályhoz lenne kedved, akkor szólj! 😉
48+Ffi
5/10 anonim válasza:
Na persze.. ilyet egy lány nem szokott kiírni. Szép volt kamus.
6/10 anonim válasza:
Hát több felekeppen lehet. De gondolod itt vagyok🙂
8/10 anonim válasza:
Azt tudom ajánlani, hogy írj nekem, és beszélgessünk. Nem fogsz bennem csalódni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!