Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk akik tornaznak, segitett a csajozasban mikor kicsit "kipattintottatok" magatokat?
Nos saját tapasztalatból tudom mondani, hogy amikor 15 kilogramm felesleg volt rajtam, akkor is sikerült felszednem 10/10-es csajokat, miközben én max egy 10/6 voltam. Minden csak a vakeron múlik igazából és a magabiztosságon. A "macsó" tipikus kirakat férfiak azért képesek sok csajt felszedni egy este alatt, mert gond nélkül oda mennek és megkérdezik amit szeretnének tudni. Van önbizalmuk és nem veszik fel a sértéseket és a visszautasítást. A másik véglet, hogy van aki annyira buta, hogy nem fogja fel, hogy elutasították ezért próbálkozik.
Mióta lefogytam és edzett lettem lényegesen megváltozott a mechanizmus, még inkább adok a megjelenésre és még nagyobb lett a vaker. S úgy gondolom, hogy nekem is sikerült amikor csajozni akarok egy buliban lebutítani magam arra a szintre, hogyha elutasítanak ne fogjam fel. Szóval szerintem az önbecsüléseden sokat fog dobni az edzés, nagyobb magabiztosságod lesz.
Illetve egészségesebb is leszel, szóval nincs hátránya. :)
Ha az arc és a módszer rendben van, akkor dobhat rajtad sokat. Amikor nekiálltam kondizni, akkor kb. fél év után már érezhető eredménye volt, nem csak edzés terén.
#3: Mese habbal, hogy a szövegen múlik. Az is számít, de önmagában kevés.
Hiszel amit szeretnél, az én esetemben bevált a vaker és a magas fokú műveltség. Bármiről, bármilyen stílusban és bárhogyan tudtam és tudok a mai napig társalogni, elmefuttatást végezni lányokkal. Persze kell hozzá manipulációhoz való készség, de tagadhatatlan, hogyha jól dumálsz és a csajt meggyőzöd arról, hogy lehet külsőleg nem vagy az esete, de megérted a lelkét, akkor a tied lesz.
:) Benedek Eleket nem annyira szeretem, ezáltal a mese habbal kapufa.
Csak úgy fogalmazok, hogy megértsd. :)
Tegyük fel, hogy van egy nagy léggömböcske, az a műveltséget jelképező halmazocska. Ebbe a halmazocskába nem csak festmények, színművek, szépirodalom és egyéb tartozik, de nem áám. Bele tartozik a minden stílusban való tájékozottság, ami azt jelenti, hogyha az operát szereti arról beszélgetsz vele. Persze ez abszurdum, legalábbis ritka, de ha Tupac-ot isteníti, ha koreai pop zenét, vagy épp gasztronómiáért rajong, akkor tudj róla beszélgetni a végtelenségig. :)
Így gondoltam. Remélem sikerült kibővíteni a látóköröd.
Értem én, hogy mit akar mondani, de teljesen másról beszél. Először a magas fokú műveltségről, aztán most már simán csak a széleskörű látószögről, tájékozottságról. A magas fokú műveltség az tényleg olyan, hogy az illető rengeteg dologgal képben van és nem jellemző az emberekre. A második dolog viszont az, hogy az illető nem feltétlenül művelt, viszont mindenhez hozzá tud szólni.
Amúgy aki akarja, nyugodtan tesztelje le és nézze meg, hogy a "léggömböcske" és "halmazocska" szó használatával mennyire lesz sikere.
Miután tisztáztuk, hogy értem, amiről beszélsz, remélem leesik majd valakinek az is, amit ék egyszerűen leírtam: Az egész fogalmazásod, stílusod olyan, ami egyáltalán nem nagydumás, hanem erőltetett és nem jön be a csajoknak. Sőt, igazából az emberek többségének sem. Akármilyen társaságban láttam hasonló stílusú embert, mindenki kínosan feszengett és várta, hogy megszabaduljon az illetőtől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!