Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk akik tornaznak, segitett a csajozasban mikor kicsit "kipattintottatok" magatokat?
Figyelt kérdés
Jolnezek ki,jol is oltozom de valahogy tobbnyire olyan novel hoz ossze a sors aki nem az esetem vagy pedig en nem vagyok az o esete.4-5kg felesleg lehet rajtam de nemhiszem hogy ezen mulik az egesz.De ez az oldal ezert van hogy kerdezzek ezert feltettem ezt a kerdest 😁2020. jan. 28. 09:06
21/22 kisördög1 válasza:
Ááá, dehogy segít csajozni ha úgy nézel ki mint egy alsónemű modell, felejtsd el és etesd csak a csajokat a dumáddal!
22/22 anonim válasza:
Ha pár kiló plusz van rajtad sz@rt sem ér a" kipattintás ".
Semmi értelme, hogy egy újabb hatvankilós kockahas legyél.-Minden nőnek tetszik,de nem annyira ,hogy megbolonduljanak érted. Mint tudjuk; mindenkinek megfelelni a biztos kudarc.
Tömeget növelni-az màr egy jó ötlet.
A legnagyobb sikereim mindig akkor voltak amikor 120 fölött volt a mellbőségem. Lehet nem fordult meg az összes nő utánam,de minden tizediknek kiesett a szeme,és fülig pirult ha visszamosolyogtam rá.
Egy igazi nőnek,aki emberként kezel,nem vár el tőled felesleges hülyeségeket;egy férfias alkat kell, nem lesz meghatva a tökéletes izmocskáktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!