Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk akik tornaznak, segitett a csajozasban mikor kicsit "kipattintottatok" magatokat?
Igen, váltottam, mert reméltem, hogy megérted, próbáltam egyszerűsíteni, könnyebbé tenni és segíteni. Viszont nem akarásnak nyögés a vége.
Nem mondtam, hogy ezeket a szavakat használja, csak neked szerettem volna segíteni ezekkel az egyszerű precedensekkel, gondoltam egy balga is megérti. :)
Sajnálom, hogyha így jön le. Egyáltalán nem erőltetek semmit és teljesen félre diagnosztizáltál. Bár ez az egész marginális, hiszen a kérdező megértette miről van szó.
Tehát ha a jövőben megtartod a hasonló helyzetekben más válaszadóról alkotott véleményed, akkor kevesebb billentyűütéssel is megúszod és más is.
Emlékszem még Zotyeszra .Volt haverunk huszonévesen.Az tudott dumálni!Az baz+ kibeszélte a lukat a hasadból,és nem mondott hülyeségeket.A nőknek is tetszett,ahogy osztotta az észt!Jópofa volt,vicces,és tájékozottabb,mint bármelyikünk.
Ennek ellenére rendre nem vele mentek el a nők,hanem velem,másik haverjaimmal.Pedig én totál nem nyomultam senkire,meg nem is jártattam a pofámat folyamatosan.
Mégcsak vicces se vagyok,azóta se.
A kérdező azt szerette volna tudni,hogy a sport számít e.Igen is,meg nem is.Önmagában kevés.Ha viszont magabiztos megjelenésed van,az már egy +
Ja még annyit hozzáfűznék a történetecskéhez,hogy széles vállaim vannak.Szval ez azt jelenti,hogy tényleg az, messziröl szembetűnő.Zotyesz egy átlagos testalkatú srác volt.Nem volt egy Delon,de nem is volt egy rémronda srác.
Nem mondom,hogy ez /volt/ a grálja a nőzésnek,de egy biztos,hogy megnéznek.És nem csak nők..
És nem biztos,hogy ez be is jön mindenkinek.Csak azt állítom,hogy feltűnő,és figyelemfelkeltő.Eleinte zavart,de már megszoktam.
Ugyhogy nem is akarok itt megkérdőjelezhetetlen trüköket leírni,és elfogadtatni,csak adaléknak szántam a témához.
Minden számít.
- Edzeni, lefogyni, kigyúrni magát? Szinte bárki meg tudja tenni. Tedd meg.
- Dolgozni elmenni és pénzt keresni? Bazzeg nem kérdés.
- Ízlésesen öltözni még nem is sok pénzből? Mindenkinek megy, tedd meg.
- Fogszabályzás, fogorvos? Mindenkinek megy.
- Normális frizura? Mindenkinek megy.
- Intelligencia, humor, kommunikáció? Könyvek olcsóak, nem kell hozzá egyetem.
Még ha alacsony vagy és nem is helyes, már is összeraktam egy 6/10-es férfit, aki átlagon felüli azért mert önellátó, intelligens, jól kommunikál, nagyon igényes és ezáltal úgy mond szereti magát, van önbizalma és értékes a kevés ideje. Más miért ne szeretné?
De ja az udvari bolond pua bohóckodás, el lehet felejteni, én is csináltam, marhaság. Emlékszem mikor egy elsőrandin két srác odajött valami marhasággal és elhívták a csajt csocsózni tőlem...mondom "menj ha gondolod persze"..erre a csaj "csak akkor ha ő is jöhet" ...csocsó közben belém álltak hogy mi ugyan dugunk-e, mondom "testvérek vagyunk nyugi, szabad a gazda"...miután meguntam a két menetet és a részeg pofájukat, visszamentem a kanapéra és a csaj jött utánam, majd haza is és szétkeféltem az agyát.
Itt jöttem rá hogy semmit nem csináltam, amivel lyukat lehetne beszélni a lány hasába. Lyukat beszélnek a lányok a saját hasukba;)
Az egészséges, sportos (nem kigyúrt) testalkat tud segíteni - az első lépéseknél. Úgyhogy igenis irány az edzőterem, főleg mert egészséges is :)
Az első lépések után viszont többet számít a kommunikáció, a stílus és a személyiséged. Ha már összejöttél valakivel akkor nem azért pattint le mert nm vagy elég sportos, hanem mert vagy nem illetek össze, vagy mert elrontasz valamit a kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!