Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miert izgat ez engem? Szerinte...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert izgat ez engem? Szerintetek tudok erre vevo not talalni? 19/F

Figyelt kérdés

Valamiert nagyon izgat engem, hogy a szuzessegem egy idosebb, korulbelul 40 ev koruli no vegye el. (Az se zavar ha valamivel idosebb vagy fiatalabb)

Es kozben o dominaljon es iranyitson valamilyen szinten, es en meg bujhassak hozzá.

Miert izgat ez ennyire? Szerintetek vannak olyan nok akik nyitottak erre?

2020. márc. 9. 08:25
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Ajjaj!

Tudod mi ezzel a gáz?

Én is így voltam vele amikor ennyi idős voltam mint te.

Lett is egy 40 éves barátnőm, aki aztán többet akart.

Annyira más és jobb egy sokkal idősebb nővel szeretkezni, hogy soha többet nem kellett korombéli!

Most 42 vagyok, és 60 évessel szexelnék, bár erre nem nagyon van jelentkező hölgy sajnos.

Szóval egy jótanács, szerintem inkább ne tedd meg!

Lehet, hogy pillanatnyilag izgatónak, és akkor majd nagyon magasra kerül az a bizonyos léc, de könnyen elvesztheted vele a realitást.

2020. márc. 9. 09:31
 2/2 anonim ***** válasza:

Azért izgat, mert szubmisszív vagy. Vannak domináns nők, sőt dominák is csak éppen egy igazi dominára 50-100 pasi áll "sorban" akik közül választani tud.

Egyébként meg... 19 évesen veszítettem el én is, s bevallom nem igazán állt szándékomban őrizgetni az ideális alkalomra :D

2020. márc. 9. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!