Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van olyan lány aki engem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan lány aki engem vonzónak fog találni?

Figyelt kérdés

Még sajnos nem volt soha barátnőm. Pedig már 23 vagyok. 188 cm és 70-72 kg körül vagyok. Tehát vékony vagyok, de azért nem csontváz, meg erős vagyok, ami lehet hogy hihetetlennek tűnik, de tényleg egy van.

Eddig csak 1 lánnyal szexeltem párszor, neki bejöttem. De ennyi, pedig ő szép lány volt.

De úgy érzem hogy nem nagyon fogok más lányt találni aki így el fog fogadni.

2019. szept. 15. 08:29
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha annak az egynek bejöttél, miért nem mondod neki, hogy nem csak szexelni akarsz vele? Legyen a párod!
2019. szept. 15. 08:52
 2/3 anonim ***** válasza:
67%
Kellene egy "siránkozok" kategória is.
2019. szept. 15. 09:40
 3/3 anonim ***** válasza:
74%

188 cm-hez a 70 kg BRUTÁLISAN kevés. A kórosan alultáplált kategória. Körübelül húsz kilót kellene magadra szedned csak ahhoz, hogy normális testsúlyod legyen, és még nem beszélünk ezzel zsírfeleslegről. Apámnak ennyi a súlya, 10 centivel alacsonyabban, és kint van minden csontja.

Amikor én 183 centivel 75 kg körül voltam, zenélni lehetett volna a bordacsontjaimon.

Lehet, hogy te magadat másként látod, mentegeted magadat - nyilván a kérdés is társkereső felajánlás célú a paramétereid leírásával, az öndicséréssel, és az "előző munkahelyed ajánlásával", miszerint más szép lánynak már tetszettél, eképp téve vonzóbbá magadat mások számára a választásra, ismerem ezeket a technikákat, én is férfi vagyok -, de hidd el nekem, ami súlyod van, az már egészségügyileg veszélyes.

2019. szept. 15. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!