Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan lány aki engem vonzónak fog találni?
Még sajnos nem volt soha barátnőm. Pedig már 23 vagyok. 188 cm és 70-72 kg körül vagyok. Tehát vékony vagyok, de azért nem csontváz, meg erős vagyok, ami lehet hogy hihetetlennek tűnik, de tényleg egy van.
Eddig csak 1 lánnyal szexeltem párszor, neki bejöttem. De ennyi, pedig ő szép lány volt.
De úgy érzem hogy nem nagyon fogok más lányt találni aki így el fog fogadni.
188 cm-hez a 70 kg BRUTÁLISAN kevés. A kórosan alultáplált kategória. Körübelül húsz kilót kellene magadra szedned csak ahhoz, hogy normális testsúlyod legyen, és még nem beszélünk ezzel zsírfeleslegről. Apámnak ennyi a súlya, 10 centivel alacsonyabban, és kint van minden csontja.
Amikor én 183 centivel 75 kg körül voltam, zenélni lehetett volna a bordacsontjaimon.
Lehet, hogy te magadat másként látod, mentegeted magadat - nyilván a kérdés is társkereső felajánlás célú a paramétereid leírásával, az öndicséréssel, és az "előző munkahelyed ajánlásával", miszerint más szép lánynak már tetszettél, eképp téve vonzóbbá magadat mások számára a választásra, ismerem ezeket a technikákat, én is férfi vagyok -, de hidd el nekem, ami súlyod van, az már egészségügyileg veszélyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!