Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 évesen megérett a helyzetem arra, hogy ellátogassak egy prostihoz?
Nemrég töltöttem a 30-at. 1 fiú barátom van, lányokkal ismerkedni semmi lehetőségem nincs. A netről jött össze egy pár hónapos haverkodós eset egy lánnyal de még a húszas éveim első felében.
Egyetemen kb. 95% férfi tanult, így ott is kb. képtelenség volt lányokkal megismerkednem.
A szex nagyon hiányzik, ráadásul kifejezetten szép lányok az eseteim, mivel én is odafigyelek magamra, edzem, figyelek az étrendemre.
Úgy érzem lelkiekben is nagy megkönnyebbülést jelentene, ha átesnék a tűzkeresztségen.
Igazából már ki is válogattam 5 szimpi lányt, már csak ki kellene válaszranom valamelyiket. Arra gondoltam egy cetlire felírom a nevüket és kihúzom egy kosárből a nyertest.
Szerintetek sem érdemes tovább várnom? Én úgy érzem már szenvedek nagyon.
Hát a 8-assal leprivátoztam a dolgot, de nem vagyok az esete neki sem sajnos.
Egyszerűen nem tudok már mit csinálni.
Egy időben én is sokat aggódtam, aztán rájöttem, hogy nekem is kell tennem magamért valamint, meg már úgy vagyok vele, hogy majd a Jóisten hozza össze ezeket szerencsésen.
Mert a jó kapcsolatok ahol hűség és kölcsönös szeretet van tényleg az élet nagy áldása. Szóval tanulás, ima és munka, a többi meg majd jön amikor ahogy jön. Aggodalom mentesen, mert az csak őrli az embert..legalább is belülről ez..
Barátom, már bocs' de nem 30 éves szinten gondolkozol. Picsogsz, önsajnáltatod magad mint egy óvodás. Mi az hogy nincs lehetőséged ismerkedni, börtönben vagy???
Csajozás "tudománya" = kezdeményezel, kommunikálsz, beszélgetsz, udvarolsz és ha van közös szimpátia akkor majd abból alakul "valami". Nem mindenkivel, nem mindig, de előbb-utóbb igen.
Ámbátor megjegyzem ez a "kisorsolom a k...vákat egy kalapból" gondolkodásmód piszkosul nem az ami vonzó lenne a nőknek.
Pont most a koronajárvány idején? Még vagy hamar menj el, vagy max nyáron.
2 hét múlva karantén lehet, és a prostik is bezárják a boltot. Eleve már most elég veszélyesek, mert mindenféle külföldi jöttmenr alak dugja őket hetente többször.
Melegágyai a vírusnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!