Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jelent valamit, hogy szexuálisan csak az ilyen külsejű férfiak indítanak be? Nektek milyen az ideális férfi?
Figyelt kérdés
Sportolók közül Szilágyi Áron és Németh Bálint, színészek közül Kiss Ernő Zsolt, hunoristák közül Elek Péter, politikusok közül Fekete-Győr András.2020. márc. 8. 08:42
2/10 anonim válasza:
Nem hiszem, mindenkinek van egy ízlése.
A fenti személyek közül egyet sem ismerek.
3/10 A kérdező kommentje:
Szándékosan csak széles körben ismert személyeket soroltam fel, azért például egy kétszeres olimpiai bajnokot nem ismerni több, mint furcsa.
2020. márc. 8. 09:04
5/10 anonim válasza:
Lövésem sincs, de ilyen külsejű pasik hozzám is jöhetnének.L
6/10 anonim válasza:
Amennyiben ilyen külsejűek jönnek be,nem jelent semmit.Ilyenek ,hasonlóak vannak,léteznek,semmi extra nincs bennük.
Természetes,hogy izléseid vannak,kinek ilyen,kinek olyan.
Akkor jelent valamit,ha kimondottan ezek a személyek jönnek be.
Ugyanis ezek elérhetelenek.
Ezt rajongásnak hivják,és többnyire álmodozásnak.Nem reális vágyaknak.
7/10 anonim válasza:
Én a konkrét pasikat szeretem, nekem ezek érdektelenek, soha nem tudtam ilyen hírességekért rajongani, a fazonjuk meg nem valami nagy ritkaságok.
8/10 anonim válasza:
Mit jelent? Nem, nincs fetised. Van tipusod.
Magyarorszagon gyakorlatilag le tudtam volna elni ugy az eletem, hogy senki nem tetszik.
Lengyel, orosz, holland, dan, angol, stb... Azonnal azt se tudom melyik, van allkapcsuk, gyonyoru szemek, karakteres arccsontok, szep formaju orr, stb... Ennyi. Izles.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!