Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora legyen a férfi intim mérete?
Figyelt kérdés
A kérdés nők felé szól, mi az a méret (hossz és átmérő) ami számotokra ideális? Van más paraméter ami még fontos?2020. jan. 26. 14:07
1/12 anonim válasza:
Qurva sok ilyen kérdés van itt, találsz választ bőven szerintem.
33/F
2/12 anonim válasza:
Pont 16,4 cm hosszú és 4,2 cm vastag. A tűréshatár hossz esetén +- 0,3 cm, vastagság esetén +-0,1 cm.
3/12 anonim válasza:
Még nem döntötted el, hogy milyet rendelj?
Ennyi döntésképtelen embert...fuuu
4/12 anonim válasza:
Nincs ilyen :) olyan van, hogy egy ideális pasinak van jó mérete
20l
5/12 anonim válasza:
Alkalmazkodik a puncim, popsim, min 18 cm legyen.
Nem szeretem ha görbe, ha kisebb a makk, mint a farok. A metélt se jön be, de nem kizáró ok.
7/12 anonim válasza:
14-17cm kozott, atmero 3,5 a legjobb
Persze ha szeretem az illetot barmi johet, egyebkent is hozza lehet szoktatni a puncit minden merethez csak kis ido kell neki:)
8/12 anonim válasza:
18/4,5 a legjobb méret a puncimba. Fél perc alatt elélvezek tőle.
9/12 anonim válasza:
Miert, akkorara allitod be magadnak?
10/12 anonim válasza:
2es
Akkor én vagyok a tökéletes férfi a számodra, de komolyan :)) Remélem lány vagy :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!