Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefekudtem egy kolleganommel egy ceges rendezvenyt kovetoen. Utolag azt mondta, hogy csunya es aranytalan a farkam?
Figyelt kérdés
Korabbam nem mondtak nekem hasonlot. Ez azert kedvem szegte. Mitol lesz csunya egy farok? Nok valaszara vagyok kivancsi. Adott esetben kepet is kuldok privatban. Egyaltalan, mi tehetnek a farkammal? Mert borotvalom, karbantartom stb. Valaszaitok elore is koszonom!#farok #Penisz; ferfi
2020. márc. 5. 11:35
1/18 anonim válasza:
Fogkefém mosd le minden reggel és este.
2/18 anonim válasza:
Számomra például az ilyen kúp alakú farok visszataszító. Ami a tövénél vastag, a makk meg már pici.
3/18 anonim válasza:
Semmit sem tudsz tenni vele, elfogadod hogy ilyen és kész.
4/18 anonim válasza:
Na varjunk. Itt nem a farkad a csunya es aranytalan, hanem a kolleganod reakcioja. Errol fenykep nelkul biztosithatlak!
Ferfiak tudnak nagyon taplok lenni nokkel, de ugy tunik, viszont. A szomoru, mikor nem az kapja a bantast, aki megerdemli.
Megsertetted, bunko voltal veletlenul vele? Bosszunak szanta?
Bantani akart teged, ez biztos. Ja. Es ha valakinek a farkat csunyanak es aranytalannak talalna egy no, de azert lefekudt, akkor nem mondana ilyet!
Relax.
5/18 anonim válasza:
Szóval mutogatni akarod a farkad?! Dehogy volt ott kolléga nő!😃
6/18 anonim válasza:
Nem tudom miert mondhatta, en meg egy pasinak sem mondtam ilyet, es nem is tunt csunyanak egy farok se. Mostar nagyon kivancsi vagyok mi lehet olyan csunya rajta. Kuldd el.
7/18 anonim válasza:
Ha esetleg a makk kisebb vagy jóval nagyobb a farok többi részéhez kepest
Ha eltérő a szín nagyon makk pirossas a többi rendes bőr szín
Ha girbe-gurba
Ha túl nagy here túl pici here
Képet küldhetsz nyugodtan
De amit fentebb írtam nagyon ritka
N
8/18 anonim válasza:
Tuti valami komplexusos kismellu pitsa volt. Szilikonos istennok nem mondanak ilyet.
9/18 anonim válasza:
Be volt rúgva a kolleganő,vagy nem sikerült a csucsra juttatnod,azért mond ilyeneket.
10/18 anonim válasza:
Szerintem csak bosszúból mondta, én nem láttam még csúnya farkat. Küldj képet és megmondom, hogy mi az én véleményem róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!