Hogyan oldjuk meg a házibuli után a Mondocont (egész napos nagy rendezvényt)?
Azt hogy mennyi alvás kell nektek azt csak ti tudjátok. Azért annyit aludjatok hogy ne legyetek közveszélyesek.
Én úgy tudom hogy alkohol fogyasztás után azért a 24 órát illik megvárni mielőtt kocsiba ül az ember. Persze egy sör más mint egy fél liter vodka.
Szerintem vagy a sofőr nem iszik (ez a legjobb) vagy mentek tömegközlekedéssel.
Ivás után ne üljetek kocsiba mert elkap a rendőr (jobb esetben és teljesen jogosan). Kicsit bicskanyitogató lenne ha az ittas vezetés benne lenne a pakliban.
Emellett hivatalosan a hungexpo területére se lehet ittasan bemenni. Az már más kérdés hogy conon általában nem érdekli a biztonsági őröket. De az ittas és drogos idiótákkal állandóan csak a gond van.
Azt hiszem hogy vagy tartjátok a mértéket, vagy választotok a buli és a con közül. Erre nincs más megoldás.
Most AMTS-en 2500-ért lehetett a hungexpo előtt parkolni. A 10-es busz meg ingyen a bejárat előtt letesz. És azon lehet kialvatlannak és másnaposnak is lenni.
#7, ez hülyeség. -.-
Mi a jó abban, hogy a sárga földig isszátok magatokat, aztán másnap nem emlékeztek semmire, és még pocsékul is érzitek magatokat? Mert szerintem semmi. :)
#9, a gátlásokat józanon is le lehet kűzdeni, nem kell hozzá szétcsapatni magunkat. :)
Legalább most az egyszer ne csináljátok, mert másnap nem fogjátok tudni élvezni a szuper programokat a mondoconon. Irigyellek benneteket, hogy eljuttok, nekem még sosem sikerült. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!