Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hajlékony lányok, szoktatok néha gyakorolni izgatás képpen férfiak előtt?
Figyelt kérdés
2020. márc. 4. 13:05
11/13 anonim válasza:
igen, exemnek elég is volt annyi hogy spárgát levittem nyújtás közben otthon és már rám is mászott . )
12/13 anonim válasza:
Mármint mit gyakorolni? A hajlékonyságot...?
Nem gondoltam eddig még arra, hogy ez bárkit is izgatna, de majd kipróbálom az emberemen, aktus közben szoktam én is érezni és pláne mondani is néha, hogy hű, milyen hajlékony vagyok, amikor egészen összehajtogat pl. és a térdem a számban van, de nem tudom, hogy őt ez izgatja-e annyira, mint engem a saját egóm is, hogy milyen hajlékony vagyok, hogy nem török így össze... :D :D :D
13/13 anonim válasza:
Akik nemet írtak azokat ki pontozta le? Mert ez is egy válasz, fogjátok fel, hogy nem ez alapján kell pontozni hogy neked mi tetszik, hanem hogy hasznos e a válasz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!