Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek a tini lányok az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a tini lányok az igazán jó csajok? Harminc körüliek nem lehetnek mar azok?

Figyelt kérdés

Arcra is?

N

2020. márc. 3. 22:54
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a butaságot mégis honnan szedted?
2020. márc. 3. 22:55
 2/14 anonim ***** válasza:
68%
Nem állok szóba olyanokkal. Szóval nem gondolom őket jónak.
2020. márc. 3. 23:02
 3/14 anonim ***** válasza:
27%
Általában jó csajok a tinik, de nem mind azért. 30 körülik között tényleg talán többen vannak, akik nem olyan jó csajok, de köztük is akadnak. Nem lehet általánosítani. Akárhány évesen is lehet valaki jó csaj és kevésbé jó csaj.
2020. márc. 3. 23:03
 4/14 anonim ***** válasza:
52%
Deee...
2020. márc. 3. 23:09
 5/14 anonim ***** válasza:
0%
Tudod mit, hajkurászd a tiniket ha neked ez jön be s hagyd meg akkor nekem a 30-as csajokat, speciel én örömmel vagyok velük :)
2020. márc. 3. 23:20
 6/14 anonim ***** válasza:
74%
30 körüliek a legjobb nők. 32F
2020. márc. 3. 23:22
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Harminc körül már látszik, ki milyen gyakran járt (vagy nem járt) szoliba az előző tíz-tizenöt évben.
2020. márc. 3. 23:39
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Én harminc feletti körüli nő vagyok, és sokkal nőiesebb nő, mint tizen vagy huszon évesen.
2020. márc. 3. 23:49
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

A harmincas nők sok szempontból verhetelenek.Egy tini a korából adódóan, nem tud annyit nyújtani,mint egy érett nő.

És igen,vannak 30 as csajok,akik jobban néznek ki,mint egy tini csaj.

Általánosítani nem lehet,de én mindig az érettebb,tapasztalt nőket kedveltem.

F

2020. márc. 4. 06:43
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Ez hülyeség!

Van pár pasi aki csak a tinikért van oda, és mindig ezt szajkózza, h nekik csak ők kellenek, de ezek a pasik sem egészségesek, mert megrekedtek egy szinten...

Sztem egy harmincas nő is, ha ad magára! tud szexi lenni, szval ne tőrődj azokkal akik azt mondják h már nem kellesz nekik.

A kor meg amúgy is csak egy szám.

22L

2020. márc. 4. 07:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!