10-18 év körüliek: Nem lenne kedvetek?
Figyelt kérdés
Jómagam 13 éves vagyok és nagyon szeretek írni. Egy napon megakarom jelentetni a saját könyvemet, de még sokat kell fejlődnöm, és persze mások véleménye is számít. Arra gondoltam, hogy ha van kedvetek, és jó ötletnek tartjátok, csinálhatnánk egy weboldalt (pl. blogspot-on, az ingyenes is), ahova mindenki kirakhatja az általa írt mesét/fogalmazát/kisregényt és a többi felhasználó kommentben pontozza és elmondja neki, hogy mik az észrevételei. Minden hónapban kihirdetnénk a "hónap íróját", aki mindig az lesz, aki a legtöbb pozitív visszajelzést kapta az egyik történetére. Mit gondoltok? Ki venne részt benne? Ki vállalná az oldal létregozását, adminisztrációját stb (Én nem értek az ilyenekhez) ..2015. szept. 24. 21:41
1/5 anonim válasza:
Ugye tudod, hogy rengeteg ilyen oldal van - nem blogspotos, hanem annál profibb kivitelezésű is? Amatőr írói oldalakra keress a neten, Google segít.
3/5 anonim válasza:
Szerintem lényegtelen, hogy profi, vagy nem profi oldal, itt (legalábbis nekem ez jött le a kérdésből) az a lényeg, hogy páran, egy körön belül írnának minden hónapban kis műveket, amit ők pontoznának. Szerintem nagyon jó ötlet, remélem találsz hozzá társakat is! :)
4/5 anonim válasza:
am, engem érdekel, 2. válaszoló vagyok. :)
5/5 anonim válasza:
Engem is érdekelne a dolog. Nagyon sok történetet írok szabadidőmben, bár a legtöbb lustaság miatt nincs begépelve... És elkezdtem egy blogot is: sikereskarriercsere1dharry.blogspot.hu de persze nemcsak fanfiction típus érdekel. Írj privátban, ha még érdekel a dolog és keresel embereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!