Tini lányok, főleg 13-15 év körüliek mutassatok már olyan fiút, aki helyes számotokra és egy kép láttán szívesen ismerkednétek vele, nem úgy, mint a hazai legtöbb magyar fiúval, akiket olyan könnyen elutasítotok, pusztán egy kép alapján is?
Nem értem, mi ezen a fiún olyan vonzó, ami egy másik hétköznapi magyar fiún nem az?:O
KOmolyan próbálom megérteni, de nem megy, ti lányok valahogy nagyon máshogy látjátok a világot, mint mi fiúk. :D
Én is nézek ki így, mint ez a srác, szépek a szemeim, lányok mondták már.
A SAJÁT véleményem:
Ha valaki ismerkedik valóban fontos a megjelenés (ami legfőképp az ápoltságban nyílvánul meg), kisugárzás stb... Viszont (gondolom már sokszor olvastad/hallottad ezt) a belső az ami átbillenti a mérleget, mivel lehet az a srác akármilyen helyes ha tuskó-bunkó, illetve az IQ-ja jóval kevesebb a miénknél (magyarán hozzánk képest hülyék, így nem lehet velünk beszélgetni).Ráadásul hány olyan storyt hallhattál már hogy "egyáltalán nem volt a zsánerem mégis úgy megfogott a személyisége hogy 5 éve együtt vagyunk". Arról nem is beszélve hogy mindenkinek más jön be (még a 13-15 éveseknél is). Szóval légyszíves ne álltalánosíts:) (mint ahogy azt itt sokan teszik). Ezért maradt fenn még az emberiség, mivel ha mindenkinek egyfajta pasi jönne be, kihalnánk...:D.
Nekem személy szerint ilyen srácok jönnek be,(csak hogy a kérdésedre válaszoljak:)):
De mivel nekem úgyse lesz ilyen pasim, nem muszály feltétlenül ilyennek lennie:D
Ja és amúgy ezt nem okoskodásnak szántam;)
(Bocsi lehet nem jó a link)
14/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!