Tini lányok, főleg 13-15 év körüliek mutassatok már olyan fiút, aki helyes számotokra és egy kép láttán szívesen ismerkednétek vele, nem úgy, mint a hazai legtöbb magyar fiúval, akiket olyan könnyen elutasítotok, pusztán egy kép alapján is?
9-es vagyok.
Igaz, hogy nem csak egy atlagos helyes fiut linkeltem, es lehet hogy nem egy elerhetetlen nemet testepitot kellett volna. De olyat kellett akivel egy kep alapjan is ismerkednek...
nem kell így kinézned:) próbálj valami számodra előnyös haj viseletet és mindenkiben van valami szép ami megfoghatja az embert.
2 példát is tudok rá : a legjobb barátom egy fiú ezer éve ismerem és sosem néztem rá úgy aztán most napról napra fedezek fel a külsejében és a belsejében is azokat az apróságokat amiket eddig nem vettem észre és egyre inkább úgy érzem belé szeretek
Másik: egyik osztálytársamnak van egy nagyon csúnya barátja (szerintem) és múltkor ahogy beszélgettünk valahogy szóba jott a srác és úgy áradozott a fiú nagy barna szemeiről hogy végig gondoltam és rájöttem hogy mindenki megtalálja a hozzá illő embert aki a legtöbb ilyen ,,szerethető apróságot" látja meg benne és fordítva
Igaz, hogy nem pasi, de az említett korosztályba tartozom ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!