Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Milyen volt számotokra lelkileg az első szex?
Felszabadító. Alapból kívántuk már, de mindig közbejött valami. Nem tágult, nem volt jó az a fajta gumi, utána már nem is volt nálam, hazajött valaki, stb.
Aztán végre megtörténhetett.
A fizikai részére egyáltalán nem emlékszem. Csak arra, hogy lementem utána a lépcsőn, bekapcsoltam a tévét és azt mondta Szellő Pista a híradóban, hogy ma van a boldogság világnapja.
Én meg csak vigyorogtam és rávágtam, hogy "Nekem mondod" :D
Lelkileg... nos, a szüzesség "félalkalmiban" történt, vigyorogtam utána mint a vadalma és csudi büszke voltam magamra, hogy "na végre sikerült".
Az első szeretkezés viszont az akkori barátnőmmel - na az lelkileg már jobb volt, felemelőbb, teljesebb érzés.
Kiszolgáltatott... egy pedo csajjal volt amikor ő volt kb 17 én meg 5.
Az első önkéntes az hát nem is tudom. Örömteli annyiból hogy azzal volt akit szerettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!