Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt szűz lányok? Ha igen ti hogy masztiztok? És szoktatok feldugni magatoknak valami tárgyat?
Figyelt kérdés
2020. márc. 3. 19:51
1/9 anonim válasza:
Jelen. Már nem masztizok, fölösleges időtöltés, sajnos, pedig a kérdések alapján a normál embereknek kellemes. És igen, volt már néhány tárgy, de ezalatt nem kaktuszra vagy jégkrémre kell gondolni, hanem vibri, stb.
2/9 anonim válasza:
Igen, s nagyon ritkán. Dugtam már fel tárgyat magamnak
3/9 anonim válasza:
Már nem vagyok szűz egy ideje, de amikor még az voltam, igen, dugtam fel magamnak tárgyakat. Tizenpár évesen nem mertem vibrátort venni. Volt egy fémdobozos viszonylag vékony, hosszú dezodorom, aminek a kupakja lekerekített volt, egészen hasonlított egy péniszre. Nagy nehezen egyszer vettem egy doboz óvszert, akkoriban még ezt se nagyon mertem.. végül megvettem és ráhúztam a dezodorra, hogy higiénikusabb legyen, és azt dugtam fel. Előtte volt egy-két másik, hasonló tárgy is. Azóta kinőttem ebből. Most épp nincs párom, szoktam önkielégíteni, de már van rendes vibrátorom, több is. Többnyire most már egyébként nem dugom fel, cska a vibrációt ahsználom csiklóizgatásra.
4/9 anonim válasza:
Csak mondom ha már feldugott vmi akkor már nem szűz.. csak mondom.
5/9 anonim válasza:
4 😅 ezen most jót nevettem. Attól még szűz marad. Két okból is, először is, vékony dolog még a szűzhártyát sem "szakítja" át. Másodszor, addig szűz egy lány, amíg szexelt.
6/9 anonim válasza:
A szűzhártya akár sportolás közben is elszakadhat, értelemszerűen akár maszturbálás közben is, de ettől még valaki nem veszti el a szüzességét.
7/9 anonim válasza:
Pont úgy csinálják mint a nem szüzek - a többség simán az ujjaival a csiklóját ingerli. Biz' a maszturbáció nem bűn, hanem nagyon is hasznos dolog, segít felfedezni, megismerni a tested, reakcióidat.
Attól hogy feldug valaki valamit még "erkölcsi értelemben" szűz marad. A szűzhártya amúgy is átszakadhat mástól is és nem is mindenkinek van. S a XXI. században szerintem egy pasi sem fogja nagyítóval vizslatni, hogy megvan-e még.
8/9 Sjsjyj válasza:
Én nem merek semmit feldugni, csak simizni szoktam.
9/9 anonim válasza:
Mondjunk akkor bűn ha még szuz vagy és ugy dugsz fel magadba mindenféle dolgot (vibrator, dildo meg hasonlók) egy szuz lánynak bőven elég a csiklo izgatás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!