Szűz lányok, hogyan oldjátok meg a boldogság szerzést magatoknak?
Ha úgy tervezem, hogy izgatni akarom a fenekemet is, akkor először is beöntést csinálok.
Bekenem magam babaolajjal, úgy simogatom, masszírozom a testem. Amíg rendesen fel nem izgulok, simogatom a csiklómat, de aztán felveszem a pillangóvibrimet, és az izgatja tovább. Kicsit simogatom a hüvelynyílásomat, kicsit ujjazom magam, ha úgy van, a fenekem is. Vannak játékaim, amiket szeretek használni. Szeretem bekötni is a szemem, segít koncentrálni az érzésre. Néhanapján kikötözöm magam, orgazmusra kényszerítve magam, stb. Szeretem a változatosságot.
23/N
Míg szűz voltam, nem igazán kísérletezgettem magamon.
Már ilyen 13-14 éves korom felé, kitapasztaltam az orgazmus szépségeit, néha-néha magamhoz nyúltam. Ilyenkor a hüvelyemet nem érintettem, nehogy tárgyat, de még a saját ujjamat sem tettem be, még egyet sem. Kizárólag a csiklót izgattam.
Nőgyógyászhoz sem akartam elmenni úgy, hogy még szűz vagyok, mert azt akartam, hogy először majd a szerelmem érintsen ott igazán, akár az ujjával is először. :)
Beimportáljuk Nigériából illegálisan(feketén).
Dr.Hab Katalin hivatalos prostituált. 27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!