Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tenyleg szivesebben verik otthon chatre szingli fiuk otthon, mint hogy jo nohoz felmenjenek?
Badoon latni ki on es offline. Elfogadom, en is tobb vasat tartok a tuzben. Jellemzo az is, hogy senki nem valaszol, utana mindenki egyszerre.
De az miert van, hogy mikor a csapdaba se mentem bele, nem elegitettem ki az etvagyuk szexkepekkel, videoval. Mikor elhiszik, hogy en vagyok az, es odavannak. Kifogas miatt nem tud szemelyesen. Mondjuk elhiszem. Latom, online, szoval massal. Utana meg hajnalig nem bir magaval, mar huszadik, csak nekem irkal.
Elso ilyennel elhittem.
Mostanaban nemet mondok, kiszallok.
Ma eloszor toroltem magam ( csinalok uj fiokot barmikor), meg a Snapchaten eltavolitottam. Nagyon tetszettem, nem kell elhinni. Alkalmi szex. Kizarolag azert volt nekem fontos, mert van mikor, hol es magany is.
De inkabb kihagyom, minthogy futott lakasban chatelo zombik palira vegyenek.
Amugy meg mindig hiszek a tarskeresoben, de Budapest kihuzva.
Oszinten. Miert kene itt elnem, ha ideutaztam, szep lakast berlek, ide hoztam volna, belterulet.
Ezek a kalandok nem ugy szoktak kinezni, hogy mikor felszall majd a gepem, zokogni fog.
Mindent tudott. Amugy szereny vagyok, csak van a parameterek, latjak. Inkabb az volt a problema maskor, hogy nem hittek el, sajat kep.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!