Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen erzes a lanyoknak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen erzes a lanyoknak amikor a popsiba csuszik a farok es nem a punciba?

Figyelt kérdés
Azoknak a valasza erdekel akik gyakoroljak az analis szexet
2020. márc. 3. 10:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
91%

Azért az a csúszás szó nekem egy kicsit gyanús és félelmetes... Ugyanis amennyire ez tényleg lehet nagyon jó, annyira lehet szörnyen borzasztó is: igen, előbb beszéljétek meg és legyen kellőképpen befogadó testileg és lelkileg is (én néha pl. annyira felizgulok, hogy konkrétan a fenekem is tátong a töltelékért, érzem, viccen kívül! Máskor meg, amikor azt gondolom, hogy most jól esne, a testem nem gondolja úgy, és akkor nem kéne erőltetni...), miközben életem első anális élménye meglepetésszerű volt amúgy, ám egy olyan iszonyat profi társtól, akinek azóta is áldom a nevét ;) , persze, nem ott kezdtük, hanem normális helyen ;) és persze hátulról téma, és egyszer csak beleköpött, amit nem értettem, hogy miért, aztán megértettem, és rájöttem, hogy milyen szerencsém volt azzal, hogy gondoskodott a síkosításról, mert ott, ugye, nincs elég saját testnedve egyikünknek sem, hogy ne legyen hámsérülés... Soha nem felejtem azt az érzést, hogy milyen meglepően jól esett, és azóta volt, hogy én kívántam és az emberem nem akarta...

Utána mondjuk nekem mindig fájt vagy nem is tudom, mi a jó szó, nem is igazán fájdalom, mint inkább zsibbadtság érzése, nagyon sokáig órákig, ülni nem bírtam, ami miatt mindig meg is fogadtam, hogy soha többet, akármilyen jó is volt...

Vajon mindenkinek ilyen utána...?

2020. ápr. 18. 23:24
 12/14 anonim ***** válasza:
75%
Előkészület után feszítő érzés de nem kellemetlen, nekem olyan nagy pluszt nem ad
2020. máj. 15. 07:31
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon kellemes erzes N
2020. máj. 15. 10:42
 14/14 anonim ***** válasza:
64%

a nők 99 százalékának még csak viccből sem jutna eszébe soha az anális szex, mert mindig csak rá vannak beszélve, vagy kényszerítve.

kb. annyira élvezetes dolog ez egy nőnek, mint egy foghúzás.

2020. máj. 15. 11:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!