Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van olyan felnőtt film,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan felnőtt film, amitől elélvezek "önkielégítés" nélkül? NohandCum

Figyelt kérdés
Bővebben, arról lenne szó, hogy van ez a bizonyos NoHand technika. Az első ejakulációim közé tartozott egy olyan eset, amikor csak a felnőtt film puszta nézése, orgazmusig juttatott. Ezt sikerülhet most elérni, tudatosan? 21/F

2020. márc. 1. 18:09
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szívesen megnéznék egy ilyen orgazmust.
2020. márc. 1. 18:11
 2/4 anonim ***** válasza:
81%
Én szoktam nézni ilyen videókat, nekem nagyon izgató, de szerintem ez tényleg technika kérdése (a videókon mintha megfeszítenék az izmaikat, és végső soron az idézné elő az orgazmust), nem attól függ, hogy milyen filmet nézel. Nyilván az első ejakulációid környékén még nem nagyon ingerelted túl magad, szóval úgy könnyű, de azért azóta feltételezem megnéztél pár filmet és volt némi tapasztalatod akár valódi nővel, akár maszturbálással, így azért nehéz csak a vizuális ingertől elélvezni (bár az tuti segít, ha előtte 1-2 hétig nem nyúlsz magadhoz).
2020. márc. 1. 18:52
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sikerul, de szerintem inkabb adottsag mint gyakorlas kerdese. Mondjuk nekem hiperspermiam is van, lehet ezzel is osszefugg. Mindenesetre gyakran spriccelek mindenfele mechanikus ingerles nelkul. Csak nagyon felizgulok, es varom, hogy eldurranjon.
2020. márc. 2. 09:19
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem le is lankad, ha nem nyúlok hozzá, hiába megy a film.
2020. márc. 2. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!