Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki elégíti ki így magát? Létezik ilyen?
Figyelt kérdés
Barátnőm (haver) azt mondta, h úgy szokta, hogy a lábait összekulcsolja, és úgy a combjaval nyomkodja azt, és elvileg nagyon jó erzes. Én ilyen önkielégítésről még sose hallottam, elég érdekes...
19/L
2020. febr. 20. 21:30
1/8 anonim válasza:
talán próbáld meg?
meg mindenki mást élvez :)
3/8 anonim válasza:
Oldalt fekszek csomb osszezar parszor megfeszitem es kesz is vagyok.
Fel se kell izgulnom hozza
Persze ha felizgulok sokkal jobb erzes
De feszultseg levezetesre tok jo
4/8 anonim válasza:
Hat ezt kiprobalom. Tetszik, hogy nem kell bezarkozni, es nem latszik, ha azonnal abbahagyom. Meg hasonlithat ahhoz, ami annyira kell, mintha valaki teste a labam kozott lenne.
6/8 anonim válasza:
A probléma ezzel a módszerrel csak az, hogy ha mindig így csinálja ez berögződik neki, a párja nehezebben tudja kielégíteni.
7/8 anonim válasza:
Én szeretem ezt csinálni, viszont elélvezni így nem tudok vagy legalábbis még nem sikerült.
8/8 anonim válasza:
En sose csinaltam meg igy, de most kiprobaltam es nem sikerult megtalalni a jo pozt.
Legalabb ma is tanultam valami erdekeset! Koszi kerdezo!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!