Milyen ember az aki egy halott lány képére elégíti ki magát?
Figyelt kérdés
A kérdésben szereplő eset sajnos igaz.Egy nagyon beteg individuum mesélte.2019. máj. 24. 19:49
2/10 anonim válasza:
Beteg, agybajos. Ezekből lesznek később a szatírok, pedofilok stb. Nem szabadna hagyni, de sajnos Lipótmező már rég bezárt.
3/10 anonim válasza:
De már halott lány még régebbi, életében készült szexképe, vagy konkrétan egy hulla fotója, mert nem teljesen ugyanaz. Amúgy érdekes meséket hallgatsz te végig. Hogy a csodába fordult arra egy társalgás, hogy bárki azt mesélje neked, hogy ő mire elégíti ki magát?
4/10 anonim válasza:
barmennyire is betegen hangzik, en mar csinaltam ilyet. anno volt egy 15 eves lany amanda todd, aki tokre bejott es talaltam rola egy kepet meztelenul. a hiba csak ott volt, h akkor mar halott volt. hat...
5/10 A kérdező kommentje:
Nem, én konkrétan egy halottra csinálta.
2019. máj. 24. 20:17
6/10 anonim válasza:
Önmagában a parafíliákkal nincs gond,csak ha valaki tettlegességig elmegy.
7/10 anonim válasza:
Ez egyáltalán nem normális, még az sem lehet mentség, ha értelmi sérült.
8/10 anonim válasza:
Nem értjük a kérdést. Ha egy ház padlásán találsz egy 1968-as szexújságot,(ökm) a képen lévő nők átlagéletkora 30-35, nagy valószínűséggel most 2019-ben már a temetőben vannak, de az újságban élnek.
Nem értem a kérdést.
9/10 anonim válasza:
Az illető egy konkrét női holltestre elégítette ki magát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!