Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért néznek meg jobban a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért néznek meg jobban a felnőtt csávók mint a 18 évesek?

Figyelt kérdés

Ma is egy öreg tanár miközben beszéltem vele (egy percig) szerintem vagy 3-4x lenézett a mellemre. Egy fiatalabb tanárral is volt hasonló de ő nem csinálta ennyire közelről. Amikor sétáltam buszmegállóhoz akkor megy egy negyvenes apuka is nagyon nézte. (Egyáltalán nincsenek nagy melleim, de ezen kívül jó alakom van szerintem)

De a velem egykorúaknál sokkal ritkábbam veszem ezeket észre, ennek mi lehet az oka??

2020. febr. 27. 12:03
1 2 3
 1/22 A kérdező kommentje:
Felnőtt alatt azt értettem hogy 35+
2020. febr. 27. 12:05
 2/22 Csicuki ***** válasza:
93%
Egy egyszerű az idősebbek tudjak mi a jó. És mindent a szemnek semmit a kéznek alapon miért ne tehetnék meg. Ezzel én is így vagyok amúgy mint te bár én ezt inkabb az utcán nem a tanáraimon vettem észre.
2020. febr. 27. 12:09
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
az az oka, hogy mi már házasok vagyunk és nem pirulunk el, ha valakit le kell csekkolnunk. Nyugodt szívvel csorgatjuk a nyálunkat. Én is sokkal merészebb vagyok ilyen szempontból amióta házas vagyok, mert tudom, hogy úgysem akarok semmit, csak nézelődök. (plusz ki vagyunk éhezve lelkileg, mert hiába dugnánk úgy mint a 18 éves nyúlak, egyszerűen már nem megy)
2020. febr. 27. 12:09
 4/22 anonim ***** válasza:
63%
Csávók 😂😂😂
2020. febr. 27. 12:15
 5/22 anonim ***** válasza:
100%

Lehet hogy nem merik megbámulni annyira. Nem hiszem hogy a vágyaikkal van a probléma. Mindenki nem lehet meleg.

Én kamaezként nem mertem úgy ránézni, később meg túlságosan bámultam.

Most pedig egy szexi cickó egy-két érdeklődő pillantást kap tőlem, aztán inkább nézem a szemét. Azért amikor azt hiszem hogy nem látja, jobban is megnézem a dekoltázst. De sokszor pontosan tudják a csajok hogy nézik a mellüket csak én hiszem azt hogy a villamosablakon kívüli világról van csak tudomása.

30F

2020. febr. 27. 12:19
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
A fiatalabbak szórakozóhelyeken csajoznak. Az öregebbeknek, meg ez a szórakozás.
2020. febr. 27. 12:29
 7/22 anonim ***** válasza:
100%
Egy fiatalnak te csak egy lány vagy a sok közül, szabadon válogathat. Egy idősebb pasinak viszont már különleges vagy, hiszen nem kaphat meg csak úgy akármilyen fiatal lányt.
2020. febr. 27. 12:41
 8/22 anonim ***** válasza:
84%
Talán mert olyan határeset vagy. A 18 éveseknek nem tünsz annyira vonzonak, hogy kiemelkedj a többi közül, de a felnött "csávoknak" jobban megakad a szeme egy jobban kidobott mellen.
2020. febr. 27. 12:42
 9/22 anonim ***** válasza:
82%
Mert vén kecske is megnyalna.
2020. febr. 27. 12:45
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
Mennyi idős vagy? 18?
2020. febr. 27. 12:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!