Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért néznek meg jobban a felnőtt csávók mint a 18 évesek?
Ma is egy öreg tanár miközben beszéltem vele (egy percig) szerintem vagy 3-4x lenézett a mellemre. Egy fiatalabb tanárral is volt hasonló de ő nem csinálta ennyire közelről. Amikor sétáltam buszmegállóhoz akkor megy egy negyvenes apuka is nagyon nézte. (Egyáltalán nincsenek nagy melleim, de ezen kívül jó alakom van szerintem)
De a velem egykorúaknál sokkal ritkábbam veszem ezeket észre, ennek mi lehet az oka??
Lehet hogy nem merik megbámulni annyira. Nem hiszem hogy a vágyaikkal van a probléma. Mindenki nem lehet meleg.
Én kamaezként nem mertem úgy ránézni, később meg túlságosan bámultam.
Most pedig egy szexi cickó egy-két érdeklődő pillantást kap tőlem, aztán inkább nézem a szemét. Azért amikor azt hiszem hogy nem látja, jobban is megnézem a dekoltázst. De sokszor pontosan tudják a csajok hogy nézik a mellüket csak én hiszem azt hogy a villamosablakon kívüli világról van csak tudomása.
30F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!