Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csak az én barátnőm nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak az én barátnőm nem szereti a kutyapózt vagy másé sem?

Figyelt kérdés

Azaz, inkább úgy mondanám hogy sokszor nem kényelmes neki a póz. Azt állítja, egyszerűen "fáj" és nem is érez javarészt semmit. Próbáltuk ágyon elhelyezkedve, illetve amellett állva. Valójában normálisan be sem pucsított hogy jobban hozzá férjek, lehet úgy egyszerűbb lett volna számára is, de nem sikerült megbeszélünk, csak simán nem hajlandó csinálni.

F, 28

2020. márc. 1. 17:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Annyira én sem szeretem, nekem is nagyon sokszor fáj, bár én érzek a fájdalmon kívül mást is, de így azért nehéz őszintén élvezni. Pedig rendesen bepucsítok, de úgy még rosszabb is igazából, mert sokkal mélyebbre hatol.

Ami nem fájdalmas, de szintén hátulról van, az amikor hason fekszem, összezárt lábbal fekszem. Azt nagyon szeretem, az nagyon izgató, intim, és az eddigi pasijaim is élvezték, szerintem ha hátulról szeretnéd, akkor akár ezt is kipróbálhatnátok, így nem mész olyan mélyre, hogy fájjon.

2020. márc. 1. 18:49
 12/14 anonim ***** válasza:

Nekem egy bekepzelt kisfarku pocsikevel volt jo tizenev tilalom utan. Mindig normal folotti meretu ferfiakat fogtam ki azelott, talan mert pont annyira feltem tole. Lokesnel fajt, es mivel annak idejen vadul csinaltak, sikerult is levegovel telepumpalni a szuk puncim ugy, hogy azt hittem, belehalok a siro-nevetogorcsbe, ahogy a levego hangokat adott. Ezert tiltolistara kerult.

Idosebben, tovabbra is szuken egy atlag alatti meretu fickoval nagyon jo volt. De csak vele.

Szoval egyebkent nonek nem nagy mulatsag, nem is erdekes a ferfibol semmit nem latni, erezni amugy, lemenni kutyaba. Annyira nem imadja sok no, mint amennyire szolgalatkeszsgbol kamuzza.

Kulonben csak ovatosan lenne jo neki. Ha te ugyis elvezed.

2020. márc. 1. 19:13
 13/14 anonim ***** válasza:
Én kifejezetten szeretem. Olyan állatiasabb, szenvedélyesebb.
2020. márc. 1. 23:50
 14/14 anonim ***** válasza:

fura hogy nem erez semmit

En pont igy erzem a legjobban, mikor bennem van

Imadom, ez a kedvenc pozom (:

2020. márc. 2. 12:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!