Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak az én barátnőm nem szereti a kutyapózt vagy másé sem?
Figyelt kérdés
Azaz, inkább úgy mondanám hogy sokszor nem kényelmes neki a póz. Azt állítja, egyszerűen "fáj" és nem is érez javarészt semmit. Próbáltuk ágyon elhelyezkedve, illetve amellett állva. Valójában normálisan be sem pucsított hogy jobban hozzá férjek, lehet úgy egyszerűbb lett volna számára is, de nem sikerült megbeszélünk, csak simán nem hajlandó csinálni.
F, 28
2020. márc. 1. 17:47
1/14 anonim válasza:
Nekem is sokszor fáj a kutya póz.
2/14 anonim válasza:
Az enyimé sem szereti! Azt mondja, hogy úgy személytelen!
3/14 anonim válasza:
Vagy igazat beszél, nem kap úgy ingert a hüvelyében, vagy baj van a saját segge lyukával..., színe, aranyér, stb.,...
4/14 anonim válasza:
Nekem is fáj, de nem mindig. Én engedem a pasimnak:) 18/L
6/14 anonim válasza:
az enyém se szerette fájt neki abban a pózba mondjuk nem kicsi van nekem :D
7/14 anonim válasza:
Eddig mindegyik imádta. Lehet szégyenlős.
8/14 anonim válasza:
Én imádom csak a barátom már unja szóval most szüneteltetjük.
9/14 anonim válasza:
Én is szeretem. Néha ha picit mélyebbre megy, akkor picit kellemtlen, de az ritka.
10/14 anonim válasza:
Én rendesen bepucsítok de még úgyse érzek semmit a fájdalmon kívül. Pedig másik pózban nem fáj, de kutyában valami baromi kellemetlen. Szóval én se szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!