Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Extra vékony gumival milyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Extra vékony gumival milyen lesz a sex?

Figyelt kérdés

Ugy értem hogy szerencsére eddig gumi nélkül csináltam pár hölgyel és az nagyon jó volt. Viszont most van egy csaj akit egyszerűen nem lehet rá venni, hogy gumi nélkül csináljuk.Ez miatt már nagyon feszült vagyok de most már ugy vagyok vele, hogy inkább felcsapom a gumit az had szóljon.

Szerintetek mennyire lessz szar? Létezik annyira vékony gumi amibe lehet érezni a lukat?

2020. febr. 29. 22:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Persze, letezik.
2020. febr. 29. 22:08
 2/11 anonim ***** válasza:
14%
nem,szar.majd meglátod.gumival inkább nem is dugnék.f
2020. febr. 29. 22:09
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

A lyukat lehet.

A puncit már nem annyira.

De gumik között is óriási különbség van.

Az is meghatározza az érzést,hogy mennyire nedves a nő.

2020. febr. 29. 22:16
 4/11 anonim ***** válasza:
3%
na persze pont hogy pl a nedvességből se érzel semmit...száradjon le a farkam ha gumival dugnék...
2020. febr. 29. 22:18
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Száradjon!

De szerintem te nélküle sem szexelsz.

2020. febr. 29. 22:21
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Én sose szerettem a gumit nőként! sem, de a Lifestyles SKYN termékcsaládja brutál jó. Latexmentes így más anyagból készül, sokkal jobban érezni benne mindent. Van belőle extra vékony is. Mindenképp ezt ajánlanám neked legalább kipróbálásra. Hatalmas különbség van gumi és gumi között!
2020. febr. 29. 22:46
 7/11 anonim ***** válasza:

Erdekes azert, hogy kikupaltabb arja faszik mas orszagokban erzik a not gumiban. Jo gumit vasarolnak. Es nemcsak belatjak, miert kell, hanem nem hataroztak el elore, hogy baromi rossz lesz.

Ez valami alpari, ami itt megy.

2020. febr. 29. 23:08
 8/11 anonim ***** válasza:
Hetes az összes kérdést tele sz@rod ékezet nélküli értelmetlen válaszokkal?
2020. febr. 29. 23:50
 9/11 orton ***** válasza:
A Super slim gumi semmivel sem jobb erzes mint pl a classic.
2020. febr. 29. 23:53
 10/11 A kérdező kommentje:
6-os köszi a választ eléggé sikerült tudományosabban elmagyaráznod, meg is néztem a cuccot neten. De akkor csak a latexmeneteset ajánlod? Csak azt érdemes venni?
2020. márc. 1. 10:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!