Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hüvelszűkítésre bármi ötletetek van? Mikortól mondjátok egy lány hüvelyére, hogy tág?
Figyelt kérdés
Kriston-torna nem vált be, műtétre csak legvégső esetben vállalkoznék.2020. febr. 28. 15:16
11/17 anonim válasza:
#9-es gésagolyót bármelyik szexshopban kapsz, ezerféle van belőle a simától a rezgőn át az egy golyostól a 3-4 golyósig.
Egyébként: Kegel-gyakorlatok erre keress rá, de ne várj 1 hét után csodát, de pár hónap alatt már érezhető a hatása.
12/17 anonim válasza:
Ezektől a gyakorlatoktól max. rá tudsz szorítani hónapok után a facra,szűkebb nem leszel elhiheted.
13/17 anonim válasza:
Ha a gésagolyót választod. Akkor azt is csak úgy, hogy keresel egy intimtorna tanfolyamot és elmész rá. Semmit nem ér ha veszel egyet, bedugod, aztán szorítgatod össze vissza.
Ezek ilyen 1 napos tanfolyamok, van belőle kezdő-haladó is ha jól tudom. Ráadásul külön van inkontinenciára, szülés utáni rehabra és hüvelytornára stb. Arra kell menned amire szükséged van.
Van valami lézeres kezelés (nem műtét). Állítólag jó, de drága.
Bocs hogy férfiként szóltam hozzá, de jártam hasonló cipőben. Én ezekről tudok.
14/17 anonim válasza:
Engem például nem zavar ha egy nő puncija tág , sőt még izgató is tud lenni !
15/17 Lacc80 válasza:
Mindig is tág volt vagy tág lett?
16/17 A kérdező kommentje:
Mindig is tág volt, nem volt hüvelyi szülésem.
2020. febr. 29. 07:32
17/17 anonim válasza:
Nagyon izgató a tág, tágulékony punci!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!