Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Számotokra zavaró lenne, ha a lánynak ruha fétise lenne? 22L
Figyelt kérdés
Izgatná, ha szex közben magán maradhatna egy combfix, vagy esetleg a melltartó stb..
Nem is tudom, h ez fétisnek nevezhető..
2020. febr. 27. 23:41
1/16 anonim válasza:
A combfix a gyengém, de maradhat még akár egy magassarkú
is
3/16 anonim válasza:
Szerintem tökjó tud lenni, ha esetleg ezt össze lehet fésülni az én ruhafétiseimmel. ha olyanokat is szeret magán amitől én bepörgök akkor pontjó. :)
5/16 anonim válasza:
Én is ruhafétises vagyok, a partneremen is és magamon is.
7/16 anonim válasza:
Nincs fetised, a vilag egyik legnormalisabb, gyakori praktikaja izgat. De ne nagyon keseredj el. Miert muszaj fetist talalni...
8/16 anonim válasza:
Télikabát meg bundabugyi szex 4ever
10/16 anonim válasza:
Nem zavarna! Épp hogy izgatna. Imádom ha fent marad valami. Mondjuk kutyában egy félrehúzott bugyi és közben még látni is rajta a csillogó puncinedvet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!