Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagynátok ezért a párotokat?
Figyelt kérdés
Barátom felpofozott szex közben. De úgy, hogy felrepedt a szám, elkezdett vérezni. Utána kötelezett rá, hogy a véres számmal kezdjem el kielégíteni orálisan, nyomta a fejemet is. Elkezdtem sírni, kértem, hogy hagyja abba, mert nem érzem jól magam. Nem hatotta meg, csak akkor engedett el, mikor kielégült. Máskor is volt durva szex közben, de ennyire nem, ezt már nem élveztem. Félek a következő aktustól.2020. febr. 27. 22:42
21/28 anonim válasza:
Ez egy perverz dolog én szó nélkül elhajtanám.
23/28 anonim válasza:
Elhagynam mint a huzat de elotte adnek neki 2 atyait
24/28 anonim válasza:
El es feljelentenem. De ha irsz privatban megkeresem eloben es eskuszom ugy megvetem, hogy konyorogni fog a vegen az eleteert
25/28 anonim válasza:
3as mondja jól.
Lehet le is haraptam volna neki.
Amugy ha alszik verd el egy serpenyővel.
26/28 anonim válasza:
csak szex közben ver? mert ha csak szex közben ilyen, akkor gondolom erre bukik, BDSM párti... én nem vagyok nő, de pasiként azt mondom, hogy ez beteges. Én a páromat szeretem atyai módon megkefélni és még seggbe se könyörülök meg rajta, de ő engedi és élvezi. De ha nem élvezné akkor nem csinálnám. Hajhúzás már volt, meg enyhe fojtogatás mert azt ő kérte, hogy csináljam közben mikor a fenekét pumpálom hátulról vagy ha bele élveztem a popsijába akkor nyomjam le a fejét és nyalassam fel vele.
27/28 anonim válasza:
Nem csak elhagynám, de fel is jelenteném.
Ne maradj vele, mert csak rosszabb lesz.
28/28 anonim válasza:
Ha most nem hagyod ott, ennél durvább dolgokra is feljogosítva érzi majd magát, hiszen eltűröd.
A saját kielégülése mindennél fontosabb neki és téged meg kb egy tárgy szintjén kezel, ami arra jó, hogy neki jó legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!